trädgårdsarbete

Unika recept gjorda med bacon

Om vi ​​var tvungna att välja en enda mat att äta för resten av våra dagar, och ge upp allt annat, skulle vi faktiskt ha väldigt lätt att välja. Vi skulle välja bacon, helt klart! Det finns inget mer vi älskar än att tillaga ett läckert paket bacon än att kanske hitta nya sätt att använda bacon i unika recept som kommer att ge oss en ny smakupplevelse med vår favoritmat. Det är därför vi alltid har fått ögonen öppna för baconrätter som vi aldrig testat tidigare!

Känner du dig lika intresserad som vi var, om inte mer, av idén om att lära dig göra några nya och unika saker med bacon? Kolla in dessa 15 läckra recept, idéer och smakkombinationer som vi har stött på hittills i vår sökning.

1. Baconlökringar

VISA I GALLERI

Som om lökringar inte redan vore en läcker goding i sig, kan du tro att det faktiskt finns ett recept där ute som hjälper dig att göra dem även smaskigare? I samma ögonblick som vi hittade detta baconlökringrecept med på Delishvi bokmärkte det, sprang till affären efter förnödenheter och gjorde dem samma kväll. Vi är glada att kunna rapportera att de var aptitretande.

2. Ostiga baconbomber

VISA I GALLERI

Om du var tvungen att välja en mat över allt annat som vi pratade om tidigare, skulle du vara svår att välja mellan din älskade bacon och ost? Tja, tur för Allt av oss behöver du faktiskt inte välja och det finns massor av saker där ute du kan äta som involverar båda! Dessa ostiga baconbomber från Åh, Bite It är det perfekta exemplet på vad vi menar.

3. Bacon lönn kanelbullar

VISA I GALLERI

Är du den typen av person som älskar smaker som involverar sött och salta smaker på ett ställe? Tja, om du också råkar älska lönn- och kanelbullar, då är vi ganska säkra på att detta recept från Galen för Crust är perfekt en för dig! Ta en bättre titt på deras recept och handledning för att lära dig hur dessa baconlönnkanelrullar gjordes förvånansvärt enkelt.

4. Kanelpannkakor med kanderad bacon

VISA I GALLERI

Har vi verkligen fick din uppmärksamhet med hela idén att göra en sötare frukostmat men kanelbullar har bara aldrig varit dina favoriter eftersom du inte är ett stort fan av glasyr eller glasyr? I så fall har vi en känsla av att du kommer att göra det verkligen njut av hela konceptet med dessa kanelpannkakor med kanderad bacon, snyggt och enkelt på Citroner för Lulu. De visar till och med hur man godisar baconet!

5. Baconchokladrosor

VISA I GALLERI

Bara ifall du fortfarande letar efter saker som båda är söta och salt men du vill att baconet ska ha en mer central plats i receptet, här är ett annat aptitretande recept från arkiven med vad vi faktiskt har provat i verkligheten åt dig! Denna handledning från Delish lär dig steg för steg hur man gör baconchokladrosor på ett sätt som är nästan lika roligt som smaskigt.

6. Lönnbaconostkoppar

VISA I GALLERI

Har vi faktiskt fortfarande fått dig att tänka på hur mycket du älskade idén att göra något som involverar både bacon och ost men du kan inte låta bli att önska att du hade ett lite mer gourmetalternativ än cheddarostbomberna du såg ovan eftersom du har känt dig äventyrlig i din matlagning? Då har vi en känsla av att du kommer att komma överens lite bättre med något som dessa lönnbaconostkoppar som visas i detalj på Hitta hem gårdar!

7. Kanderad lönnbaconglass

VISA I GALLERI

Om du ska använda bacon i något sött för att få den där läckra söta och salta kombinationen du älskar så mycket, skulle du hellre göra något som är absolut dekadent? Då är vi inte säkra på att du behöver leta längre än denna läckra kanderade lönnbaconglass som beskrivs steg för steg på Fråga kocken Dennis! Ja, de där är chokladdoppade potatischips. Du ser det rätt!

8. Kanderat baconsmör

VISA I GALLERI

Vi kommer att vara de första att erkänna det, tills vi hittade just detta recept från Matskedvi hade faktiskt aldrig sett ett hemgjort alternativt smaksatt smör förut, så vi är säkra på att du kan föreställa dig hur fascinerade vi var! Vi provade faktiskt den här i verkligheten också och precis som tidigare är vi glada att kunna rapportera att den var så läcker att vi känna till vi klarar det igen.

9. Baconcannoli

VISA I GALLERI

Om du är den typen av bacondessertälskare som verkligen skulle älska att slå in i princip vilken söt sak du äter i en salt bit bacon, då är vi ganska säkra på att du kanske är den perfekta personen att prova detta nästa recept från Delish det är bokstavligen förkroppsligandet av den beskrivningen! Ta en bättre titt på deras handledning för att se hur dessa läckra baconcannoli gjordes.

10. Baconsufflé

VISA I GALLERI

Om du aldrig har ätit en äggsufflé så är vi mycket ledsna att berätta att du har gått miste om något underbart, speciellt om det är bacon inblandat! Namnet på den här rätten kanske låter ganska fancy, men processen för att göra den är faktiskt underbart enkel. Se vad vi menar mer i detalj på Little Miss Celebration!

11. Bacon-, ägg- och ostrullar

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet med konceptet att göra någon form av rätt som är rullad i bacon, men du har alltid gillat din favoritmat i smakrika rätter bättre än du gör när den blandas med söta saker? Då kanske du hellre gör den här utsökta frukosten snyggt och enkelt på Delish istället! Deras handledning visar hur dessa bacon-, ägg- och ostrullar gjordes.

12. Baconlindade laxbitar

VISA I GALLERI

Förutom bacon, är din favoritmat vanligtvis fiskbaserad? Samt enorm laxälskare, vi kan inte säga att vi skyller på er! Om du älskar lax och bacon till och med hälften så mycket som vi gör, då skulle vi vara villiga att slå vad om att detta oemotståndliga recept på baconlindade laxbitar kommer att vara rätt uppför din gränd. Få all information du behöver för att testa dem The Grillin’ Fools.

13. Baconlindad BBQ chicken fylld chilipeppar

VISA I GALLERI

Förutom bacon, är dina favoritsmaker vanligtvis kryddiga, eller åtminstone de som har lite kick? I så fall, särskilt om du kände dig lite fascinerad av recepten vi har visat dig hittills som handlar om ost, tror vi att du kommer att verkligen uppskatta vägen Smakfulla experiment gjorde dessa baconlindade BBQ chicken fyllda paprika i bara några enkla steg.

14. Baconlindade avokado

VISA I GALLERI

Tilltalar dig verkligen idén att slå in någon sorts grönsak eller baljväxt i bacon eftersom du aldrig har ogillat ett inslaget recept ännu, men du gillar också att se till att du äter allt ditt gröna? även om de är inblandade i ett recept som inte nödvändigtvis är det hälsosammaste i världen? Jo, avokadoälskare gläds, eftersom Åh, söta basilika har bara typ av recept du har letat efter!

15. Baconlindade squashbitar

VISA I GALLERI

Känner du dig så fascinerad av idén med baconlindade grönsaker att du faktiskt skulle vilja samla på så många olika recept du kan? Då har du ett annat läckert alternativ att tänka på! Ta en bättre titt på Chowhounds recept och hela handledningen för att se hur dessa läckra små rostade, lagom stora baconlindade squashbitar gjordes.

Känner du en annan DIY-entusiast eller matlagningsälskare som älskar bacon lika mycket som vi gör, om inte mer? Dela det här inlägget med dem så att de har alla möjliga läckra nya sätt att njuta av sin favoritmat!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button