trädgårdsskötsel

Skapa den perfekta barnkammaren med de drömska designen av babyvaggor

Alla framtida föräldrar drömmer om dagen då deras lilla bebis kommer att ockupera sin spjälsäng. Och just, valet av vaggan är källan till tusen frågor! Idag har vi grävt fram för dig design vagga, perfekt för att välkomna Baby.

Designvagga lika vacker som mysig

För designälskare, dekorera en barns rum är en ny lekplats. Vi upptäcker nya behov och lägger alla våra hjärtan på layouten som gör att våra småbarn kan blomstra.

Allt börjar med dekoration av bebisens rum. Ett skötbord, en vacker vagga: även om han inte kommer att sova där direkt så är det skönt att komma igång med dessa förberedelser. Fler och fler föräldrar ger sig också ut på Samsov-äventyret och i det här fallet gäller det att hitta en vagga som passar denna period.

De drömsk designvagga är perfekt för detta. Med sitt lilla format kommer den att kunna ta emot barnet från födseln, i sitt eget rum men även i föräldrarummet. Den är lätt att flytta och kan sedan byta rum efter behov.

Vi älskar kombinationen av material: vit frotté täckning för liggdelen och massivt bokträ för fötterna. En sak är säker: den Skandinaviska vaggor anses vara de drömskaste vaggorna, som ser ut som små klumpar som kommer att ge mycket stil till bebisens rum.

Taggar: babyvaggor, barnrum, dekorationer, drömska vaggor, heminredning, inredning, barnkammare

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button