trädgårdsarbete

retro liten lägenhet 70-tal liten lägenhet England drömhem tapeter kakel

70-talet blir nästan levande i denna vindslägenhet i retrostil. Varje detalj är original, vi kan nästan höra Beatles-låtar spelas från fickradion…

Du kan ta del av en riktig resa tillbaka i tiden, även om du tar ut denna stilfulla stuga för en natt, som har blivit ett av de populäraste boendena i en populär badort i England. Margate, som ligger i provinsen Kent, är fullt av turister inte bara på sommaren, utan även på hösten och våren, och detta retroboende lockar bara hyresgäster! Många människor återvänder hit gång på gång för att insupa atmosfären från det clowniga 70-talet. För att förstå denna bilaga, låt oss ta en titt inuti!

Fantastiska retroklassiker tillsammans

Stilen på 70-talet ligger inte bara “över 50”-generationen varmt om hjärtat. Stilsystemet med sin karaktäristiska färg och form är älskat av dagens unga lika mycket som av medlemmarna i den så kallade stora generationen. Efter all denna tid är det dock sällsynt att se rena retrointeriörer, särskilt med all inredning som är autentisk för perioden. Ägaren till strandfastigheten uppmärksammade denna brist och han trimmade in sin lilla lägenhet på vinden till en helt retrostil med syfte att hyra ut den senare.

retro
Den bruna och senapsgula geometriska tapeten i vardagsrummet är ett ikoniskt stilelement! Golvlampan och vasen som valts till retromöblerna är perfekta tillbehör. (Northfoto)

Sovrummet harmonierar perfekt med vardagsrummet

På grund av det sneda takplanet är utrymmena i den här lilla lägenheten – inklusive sovrummet – asymmetriska, men kompletterat med retrotapetens mönster ger det ett väldigt speciellt utseende. Tapetens färger ekar på överkastet och örngott, harmonin är perfekt.

retro
Sänggaveln på dubbelsängen är en ren färgpjäs från 70-talet, det intressanta är lådelementet till höger och vänster, som fungerar som ett slags flytande nattduksbord. En riktig raritet! (Northphoto)

Charmigt litet kök i retrostil

utmaning
Formen och stilen är också rätt i köket: den här lägenheten är en riktig pärla. (Norra foto)

Det är inte förvånande att den rena retrostilen fortsätter i pentryt som hör till lägenheten. Många av er minns säkert fortfarande den här typen av köksskåp… Ägaren satte en briljant dekorativ kakel ovanför köksbänken, men han hade också besväret att förstärka stilen med kaffebryggaren, tekanna och sockerskålen.

Trosblått hörnbadkar, där du kan återkalla gamla minnen när du badar

Hörnbadkaret och den här ganska märkliga blå färgen blev på modet mot slutet av 70-talet – jag är säker på att många fortfarande minns det.

retro
Hörnbaljan var en symbol för en epok. Det är inte riktigt på modet längre… (Northfoto)

Det större badkaret än genomsnittet var tydligt ett tecken på välstånd, medan den blå färgen var tänkt att frammana havsmiljön i de samtida badrummen. Lyckligtvis lämnades palmaffischen kvar i denna lägenhet, så dess essens gick inte förlorad… Denna fina stilkänsla uppskattas av närvaron av gästerna som väntar på att komma tillbaka, som är förtjusta i retro en efter en. Lägenheten kan hyras för £50 per natt – och det verkar som att denna summa är väl värd det för många i utbyte mot upplevelsen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button