blomvård

Omfamna enkelheten hos DIY-minimalistiska ringar

Smycken är ofta påkostade och märkbara, lägger till ens stil och fångar uppmärksamheten, kompletterar någons outfit på ett sätt som bara en levande accessoar kan. Eftersom minimalism har anammats av många, följde accessoarerna ledningen och numera anses det inte konstigt att komplettera din stil med minimalistiska smycken som är lika vackra som de är subtila. Ta en titt på detta otroliga urval av DIY minimalistiska ringar som du kan lägga till i din samling idag!

1. Rörringar

VISA I GALLERI

Även om vi går för minimalism här, kommer du definitivt att känna dig kallad att göra mer än en rörring. Faller för DIY har en så enkel tutorial och det är uppenbart att du kan göra dem i olika färger men ändå hålla dem super subtila. Bär dem som dina dagliga plagg och variera färgerna samtidigt som du förblir minimalistisk i ditt val av smycken!

2. Flätade Ringar

VISA I GALLERI

Bara för att en ring har en enkel design betyder det inte att den inte kan vara unik och dynamisk på samma gång. Det kan det absolut! Helena Daydreamer visar oss ett vackert sätt att piffa till minimalistiska ringar genom att skapa dem på ett flätat sätt, en som kommer att framstå som intressant och subtil på samma gång.

3. Cirkelringar

VISA I GALLERI

Geometriska former är för närvarande i centrum för modern design. Utnyttja deras popularitet genom att ta dem som inspiration för dina DIY-ringar! Det finns flera dynamiska former du kan sträva efter, men om du vill ha en klassisk, minimalistisk look, Wobisobis cirkelringar kommer att vara ett utmärkt val.

4. Rosenkvartsring

VISA I GALLERI

Vem skulle kunna motstå charmen med en vacker kristall? Rosenkvartsen är det perfekta valet för att skapa en minimalistisk ring på grund av dess milda rosiga färg och den romantiska energi som följer med den. Ta reda på hur du kan göra detta ursnygga smycke på Den ansträngningslösa chic.

5. Pärlringar

VISA I GALLERI

Pärlor verkar ha allt; klassen, elegansen, enkelheten. De representerar lyx på ett sätt som inte verkar överdrivet och ändå lätt kan bli minimalistiskt – så länge du väljer pärlor i mindre storlek. Vi älskar det här exemplet av Ärligt talat WTF!

6. Tråd hjärtringar

VISA I GALLERI

När du blir kär i minimalistiska smycken är tråd vanligtvis ditt första samtal. Det är det enklaste att skapa med och det har ett mer förenklat utseende än du kan önska dig. Ta en ledtråd från Ja Missy och ge din trådring lite karaktär genom att forma den till charmiga små hjärtan!

7. Wire Infinity Ring

VISA I GALLERI

Blushly Beauty delar en annan bra idé med trådring, i form av ett oändlighetstecken. Om du är kär och vill överraska din själsfrände med en ring som representerar resten av ditt liv tillsammans, behöver du inte spendera tusentals dollar på dyra ringar från smyckesbutiken. En handgjord infinity-ring av tråd kan vara den mest personliga presenten!

8. Träringar

VISA I GALLERI

Det blir inte enklare än trä! Det är allas favorit naturmaterial som har ett välbekant utseende, ett som känns organiskt och säkert. Även om du har sett den en miljon gånger så känns den på ett sätt som hemma. Om du älskar idén att ha en enkel träring på fingret, Berusad träarbetare kommer att lära dig hur man gör det.

9. Faux Hammered Gold Rings

VISA I GALLERI

Guldringar hålls alltid i människors goda nåder men de kan vara lite svåra att få tag på om din plånbok inte är så tjock som du vill att den ska vara! Låt inte det hindra dig dock; Faller för DIY delar en supercool tutorial för falska guldringar med en hamrad look!

10. Myntringar

VISA I GALLERI

Visste du att ett enkelt mynt kan förvandlas till en underbar minimalistisk ring? Vi hade ingen aning, förrän DIY-projekt upplyst oss! Processen är enklare än du kanske tror och slutresultatet är en vacker ring som lätt skulle kunna stå sig som en vigselring eller ett arvegods!

11. Plastringar

VISA I GALLERI

När du skapar minimalistiska ringar är det klokt att hålla sig till riktigt enkla material som är lätta att arbeta med. Plast får inte tillräckligt med kredit på den här avdelningen! Kolla in med Mini Cute Club för att se hur din accessoarkollektion snart kan bli rikare för enkla plastringar med en chic stil!

12. Kopparringar

VISA I GALLERI

Världen har äntligen vaknat till magin som är koppar och vi njuter definitivt av resan! Gomeow Creations gjort minimalistiska kopparringar som inte behöver någon annan dekoration än sin distinkta bronsfärg som är lika fängslande som vilken pärla som helst!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button