trädgårdsskötsel

Liten matsal, stor stil

Möblering a matsal i ett litet utrymme är en allt vanligare uppgift, särskilt i nybyggda bostäder och bostäder med en mer begränsad planlösning. I början av denna process är det nödvändigt att definiera måtten på varje möbel som kommer att bilda miljön, alltid med tanke på det ideala cirkulationsutrymmet så att komforten är närvarande.

Integration

Generellt rekommenderas integreringen av vardagsrummet i matsalen, för att undvika separationer med murverk, paneler eller andra konstverk: detta är ett sätt att bättre utnyttja utrymmet utan skiljeväggar och främja utrymme. Vissa projekt lyckas till och med få plats med ett litet hemmakontor nära de två rummen. Med denna integration är det viktigt att tänka på dekorationen av detta utrymme som helhet, med harmoni och ett behagligt utseende.

Belysning

Belysning är en annan punkt värd att notera som kan förbättra inredningen. Att välja en ljuskrona eller en taklampa för matbordet är perfekt för att hålla ditt centrum i rampljuset och göra rummet mer elegant. Föredrar vit belysning som utökar känslan av rymd.

Spegel

Spegeln är ett mångsidigt element som kan användas i otaliga förslag och kan vara den utmärkande egenskapen i en liten matsal: dess reflektion kan reflektera matbordet och ge större visuell komfort till dekorationen. Den kan appliceras i avgränsade områden av väggarna eller längs hela längden.

Tysk hörna

Tyska hörnet är en ännu mer platsbesparande lösning i matsalen: Här ersätter en bänk som lutar mot väggen konventionella stolar som kräver tillräcklig rörelsefrihet och är lätta att flytta.

Taggar: dekorationer, matsal, matsalsinredning, heminredning, inredning, design av små matsalar, små matsalar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button