Hemmafru

Hur man gör om förra årets garderob

När det kommer till att byta över våra garderober för säsongerna, upptäcker vi ofta att det finns åtminstone några plagg som vi helt enkelt inte är säkra på att vi kommer att bära längre. Vanligtvis skulle vi donera dessa, men i år kunde vi inte låta bli att känna att vi faktiskt skulle bär dem om vi bara kunde ändra dem lite, bara för att saker och ting ska kännas fräscha och nya. Det är därför vi har letat efter fantastiska klädförändringstekniker som kommer att hjälpa oss att göra om förra årets garderob lite, spara några bitar från donationshögen och kanske till och med spara oss lite pengar på nya saker!

Om du känner dig lika exalterad som vi var, om inte mer, över idén att göra om förra årets höstgarderob så att den bara kan bäras i år igen, kolla in dessa 15 fantastiska idéer, design och handledningar som vi har kommit hittills i vårt sökande efter inspiration och vägledning.

1. Vanliga jeans till spetstryckta jeans

VISA I GALLERI

Har du ett par jeans som passar bra men som också ser ut precis som ett eller två andra par jeans du har, och du kan bara inte föreställa dig att du behöver dem alla? Att sedan lägga till lite visuell textur och göra färgen ljusare skulle kanske uppmuntra dig att bära dem oftare! Vi är i grunden förälskade i sättet Kreativ modeblogg använde blekmedel och bitar av gammal spets för att trycka spetsens mönster över hela jeansen i ljusare toner.

2. Förvandla en vanlig röd tröja till en pärlad tröja

VISA I GALLERI

Kanske har du en gammal hösttröja som har en anständig färg och du har inget emot passformen, men du kan bara inte låta bli att känna att den fortfarande är lite för vanlig för din smak? Tja, om du någonsin har gillat det eleganta utseendet på pärlor till och med hälften så mycket som vi gör, skulle vi definitivt föreslå att du tar en titt på hur DIY Girl prydde axlarna, halsen och ärmarna på sin tröja med pärlor som är ganska enkla att sy på för hand!

3. Förvandla en tröja till en kofta

VISA I GALLERI

Kanske tröjan vi nämnde tidigare nästan passar precis rätt men du är bara inte säker på att du gillar att bära den som en pullover trots allt eftersom du inte gillar att behöva dra den över ansiktet och håret? Då kanske du skulle få mer nytta av den som kofta! Vi älskar hur denna handledning kommer från Jag är mamma, hör mig vråla bryter ned stegen för att få den förvandlingen att hända i färre enkla steg än vi ursprungligen trodde att det skulle vara.

4. Oversized topp till söt peplum topp

VISA I GALLERI

Har du faktiskt ärvt ett par saker från en granne eller vän som inte riktigt sitter tillräckligt tätt men som du älskar färgen på och som du helt och hållet skulle kunna föreställa dig att bära på kontoret i höst om det bara passade rätt? Då kanske du skulle komma överens lite bättre med något som denna handledning från Merricks konst som lär dig hur man förvandlar en mycket lös blus till en mer figursydd topp i peplumstil som verkligen är väldigt smickrande!

5. Samlad tillbaka t-shirt refashion

VISA I GALLERI

Snarare än en tröja som du inte har något emot men som du tycker är lite för vanlig, har du faktiskt en långärmad tröja som du diskuterar att donera? Tja, om du tror att du skulle kunna bära den om den hade lite mer visuella detaljer, så tycker vi att du åtminstone bör överväga denna härliga rynkade rygg och rosett från Mabey hon gjorde det som visar hur du justerar passform och detaljer med ett snyggt kontrasterande tyg!

6. Liten svart klänning makeover

VISA I GALLERI

Du kanske bor någonstans som håller sig lite varmare året runt så klänningar är fortfarande något du kan bära på hösten men du är fortfarande inte säker på att behålla den lilla svarta klänningen eftersom du är orolig att den kan vara lite för kort att bära till jobbet? I så fall tror vi att du verkligen kommer att uppskatta hur tydligt Kreativ modeblogg beskriver stegen för att lägga till flera underlager till kjolen för att förlänga den tills den blir en längre klänning och lite mer lämplig att sitta vid skrivbordet i!

7. Stor spartröja och gammal topp till snygg klassisk kofta

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om idén att förvandla en tröja till en kofta men du kan inte låta bli att känna dig lite nyfiken på om det här inte är ett sätt att lägga till lite kontrast eller detalj till den nya designen? Väl, Renegade sömmerskan tänkte helt klart längs samma våglängder som du, eftersom de visar dig hur man använder bitar av en gammal skjorta för att lägga till några trim- och armbågslappar till koftan när de väl har klippt den ordentligt!

8. Söt jeansjacka refashion med volanger

VISA I GALLERI

Det finns alltid något så klassiskt med en enkel jeansjacka på hösten, men det betyder inte att den faller i smaken för alla. Tänk om du hellre vill lägga till lite färg och detaljer, bara för att hålla saker intressanta? Personligen älskar vi sättet Live Love Sew lade till lite flickaktigt infall till deras genom att skapa en färgglad ruggig lugg, som de visar hur du återskapar med bara några enkla steg.

9. uppdatering av DIY dubbtröja

VISA I GALLERI

Istället för att ändra formen på tröjan som du diskuterar om att behålla, skulle du faktiskt hellre lägga till lite spets till den för att få den att kännas lite mer din stil än den ser ut medan den är enkel? Då skulle vi absolut föreslå att du tar en titt på hur Kreativ modeblogg lagt till några enkla pyramiddubbar i metall, vilket gör utseendet omedelbart lite mer hardcore än det var tidigare.

10. Söt spetströja refashion

VISA I GALLERI

Du kanske har en tröja som du verkligen gillar färgen och stilen på och den är ganska bra vad gäller vidden, men du har en ganska lång bål och den är lite för kort? Tja, tänk om vi sa till dig att du kunde förlänga den på ett fantastiskt sätt istället för att bli av med det? Ta en bättre titt på den här handledningen från Fashion Toppings för att se hur de gjorde det med öljettspets!

11. DIY pärla accent jeans

VISA I GALLERI

Fick vi verkligen ögonen på dig när vi började prata om konceptet att pryda saker med pärlor, men du vill antingen ha ett matchande set med byxor att sätta med din tidigare nämnda tröja, eller så vill du lägga till peals till dina byxor istället? I båda fallen tror vi att du kan vara den perfekta personen för att ta en titt på hur Kreativ modeblogg använde enkla tekniker för handsömnad för att skapa dessa härliga pärlemorfärgade jeans med bara några enkla steg!

12. Refashion med fjäderstämpel t-shirt

VISA I GALLERI

Är du helt för idén att pryda en topp på något sätt men du har aldrig riktigt gillat handsömnad så du letar efter en annan teknik som fortfarande är iögonfallande? Tja, om du aldrig har provat tygtryck så är vi verkligen ledsna att berätta att du har gått miste om något helt fantastiskt! Fixa det nu genom att ge detta vackra fjäderstämplade långärmade t-shirtprojekt som beskrivs i detalj på Med vänlig hälsning, Kinsey ett försök.

13. Klä dig för att romper refashion

VISA I GALLERI

Har du stött på en klänning som du vanligtvis älskar att bära på hösten, eftersom du bor på ett varmare ställe, men som du har haft väldigt länge nu och du kan inte låta bli att känna att du har setts i den exakt hur är det ungefär en miljon gånger? Tja, om du någonsin har varit ett fan av rompers (vi är i princip besatta av dem just nu), då tror vi att du kommer att få en riktig kick ur vägen Trish Stitched visar hur du förvandlar din klänning till just det!

14. Klä till blus refashion

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om blusar eftersom du verkligen skulle kunna använda några nya till kontoret i höst? Tja, om du kan få tag på några gamla klänningar som du inte planerar att behålla, särskilt om de är lite för stora för dig, då Säger Swoodson kommer att visa dig hur du kan göra de där nya blusarna istället för att köpa dem!

15. Volangputsad ärtkappa

VISA I GALLERI

Gjorde vi faktiskt verkligen väckte ditt intresse när vi började prata om idén att lägga till någon form av volang till din kappa men det är inte en jeansjacka du har i åtanke och du hoppas på en volang som är lite större än vad du såg tidigare? I så fall tror vi att du helt enkelt måste ta en titt på vägen Tater Tots & Jello guidar dig genom de oväntat enkla stegen för volangklippning en annars lite för vanlig höstärtrock!

Har du gjort andra typer av DIY-omformade sparsamhetsbutiksprojekt tidigare som du verkligen var väldigt nöjd med och som du fortfarande bär men som du inte ser här på vår lista? Berätta allt om vad du skapade och hur du gjorde det eller länka oss till bilder på ditt färdiga arbete i kommentarsfältet!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button