alla krok

Drömsemester på Bali – Bostadskulturmagasin

Sol, pool, palmer … denna underbara indonesiska villa har allt du kan önska dig för en avkopplande semester. Ta en rundtur i det fantastiska huset med oss ​​och dröja kvar i din fantasi i ett paradis!

Den primära betydelsen av det spanska ordet “no se que” är “jag vet inte vad”, men i bildlig mening syftar det på något speciellt, helt unikt. Det används också i ett sådant sammanhang, om någon fylls av en behaglig känsla som ett resultat av ett utrymme med en positiv atmosfär, om personen från första stund är säker på att han befinner sig på en exceptionell plats, men inte specifikt kan formulera varför han tycker att det är attraktivt. Det var inte av en slump som den spanska termen kom att tänka på i samband med Starlingvillan.

Är atmosfären i det här huset så tilltalande eftersom det brukade vara ett känt pars hem i flera år, och charmen och energin i deras personlighet fortfarande kan kännas mellan väggarna? Eller har själva byggnaden en speciell strålning?

Denna villa med modern, ren design är imponerande bara på grund av dess storlek och funktioner. Byggnadens golvyta är 280 m och den har även en imponerande trädgård. Fastigheten är omgiven av typiska indonesiska växter, exklusive förbipasserandes nyfikna ögon. Förutom att den friska växtligheten ger skugga, gör en överdådig pool den tropiska värmen uthärdlig för de boende.

Huvudrummen har utsikt över trädgården – inte bara på grund av utsikten, utan också när det gäller byggnadens temperatur, är detta det mest fördelaktiga arrangemanget. De tre sovrummen och vardagsrummet blir nästan ett med trädgården, eftersom skjut- och öppningsdörrar från golv till tak ersätter de rejäla väggarna. Denna lösning applicerades på båda sidor av det rymliga vardagsrummet-kök-matsalen, så att byggnaden kan ventileras helt, luften blir inte kvävande, varken värme eller ånga fastnar inuti.

Är du intresserad av andra detaljer om semesterhuset och fortsättningen på dess historia? Du hittar den från sidan 10 i Juli Hemkultur – leta efter den i tidningskiosker eller köp den digitalt genom att klicka här!

Lákáskultúra Online finns också på Facebook! Klick idoch gilla oss för de senaste inredningstrenderna, kreativa idéer och fräsch information om tidningen, samt besök www.lakaskultura.hu, där vi väntar på dig med nya lägenheter och tips varje dag!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button