blomvård

Den råa skönheten i DIY-betongsmycken

Betong är ett kraftfullt och mycket populärt material att vara kreativ med, tack vare sin neutrala färg och minimalistiska tilltal. Det är ett av de material som kan se väldigt moderna och eleganta ut trots sin grovhet. Om du älskar att göra smycken hemma och vill prova något du aldrig har gjort förut, här är en helt annan variant på hemgjorda smycken! Ta en titt på den råa skönheten i DIY betongsmycken och bli inspirerad!

1. Concrete Block Halsband

VISA I GALLERI

De stora och extravaganta halsbandens tid verkar ha ersatts av en ny era av förenklade, minimalistiska halsband som inte behöver mycket (eller någon) dekoration för att anses vara vackra och fängslande. Enkelhet har sin egen charm! Kolla in med MTTE för att se hur ett vanligt men vackert halsband av betongblock kan göras.

2. Betong och guld pärla smycken

VISA I GALLERI

På grund av den grå betongfärgen som liknar silver är guld en fantastisk färg att para ihop med. Det skapar omedelbart en iögonfallande kontrast som kommer att påverka hela din outfit! Perfekt att bära vid de tjusigaste tillfällena, smyckena av betong och guld DIY i PDX är något som måste vara en del av din accessoarkollektion!

3. Betong- och guldhalsband

VISA I GALLERI

Vardagsrätter har ytterligare ett exempel på den enastående skönhet som guld ger konkreta smycken! Dessa halsband har en modern färgblocksdesign som briljant passar till halsband tillverkade i populära geometriska former och även de som har en tidlös och välbekant form, som ett enkelt hjärta!

4. Concrete Heart Halsband

VISA I GALLERI

Ett betonghalsband är en underbar present till någon du älskar. Det är en oväntad present med mycket personlig touch eftersom den är handgjord och unik i sitt slag! Faller för DIY har en enkel handledning för ett hjärthalsband av betong som verkar vara den perfekta presenten till någon som har stulit ditt hjärta!

5. Betong diamanthalsband

VISA I GALLERI

Moderna smycken representerar minimalism och unikhet, de två termer som tidigare kändes kontrasterande men som nu komplimenterar varandra inom betongsmycken. Ta detta diamanthalsband av betong förbi Det är så jag gjorde det som ett exempel; det är väldigt modernt och märkbart men det avviker inte från enkelheten alls!

6. Vita ädelstenshängen i betong

VISA I GALLERI

Om du vill ge dina betongsmycken en speciell twist, något som kommer att skilja dem från andra betongbitar och verkligen få dem att sticka ut, är vit betong ett fantastiskt val! Det ger dina hängen en mer mild färg, nästan marmorliknande. Ta reda på allt om det på Tuts+!

7. Gulddoppade betongörhängen

VISA I GALLERI

Guldet sticker verkligen ut i dessa örhängen by Faller för DIY! De är glänsande och fängslande och imponerar på alla som ser dem. Alla i din krets kommer att vilja veta vilken designer som gjort dem, charmade av deras high-fashion, moderna och edgy utseende. Kom ihåg att kreditera dig själv!

8. Betong bokstäver halsband

VISA I GALLERI

Monogramhalsband har alltid kunnat vinna folkomröstningen eftersom folk verkar vara väldigt hängivna sina initialer. Om du är en veteran inom att skapa med betong, kan du fortfarande utmana och driva dig själv lite längre och prova något helt nytt – som dessa betongbokstäverhalsband från en mycket underhållande instruktionsvideo av Debis designdagbok!

9. Konstnärens betonghalsband

VISA I GALLERI

Konstnärer älskar att göra anspråk på material till sig själva och skapa otroliga verk av dem, men ibland skulle även de största artisterna kunna göra en liten uppgradering. Har du någonsin hört talas om artist’s betong? Beadaholic kommer att visa dig vilken fantastisk samling smycken du kan skapa av den här typen av betong. Notera den ljusa färgnyansen!

10. Betong Gold Leaf Diamond Halsband

VISA I GALLERI

Om du behövde en ny snurr på ett diamanthalsband av betong (och eftersom vi redan svor vår trohet till kombinationen betong-guld), KONKURRENS har en videohandledning som är perfekt för dig som precis har börjat med betong men vill skapa ett unikt och glänsande smycke! Videon är på tyska så glöm inte att slå på undertexterna!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button