trädgårdsarbete

Bästa sättet att använda dem

Eftersom vi båda är föräldrar och heltidsarbetande, tycker vi ofta att vi är lite för upptagna för att göra alla sorters färska grönsaksbaserade måltider vi skulle verkligen gillar att mata våra barn varje dag. Bara för att vi inte har tid att komma till butiken varje eftermiddag betyder det dock inte att vi inte kan se till att de får i sig sina gröna på åtminstone något sätt.

Vi har upptäckt att frysta frukter och grönsaker är totala livräddare på näringsavdelningen under hektiska dagar. Det är därför vi alltid letar efter bra, enkla recept som kan göras med frysta frukter och grönsaker.

VISA I GALLERI

Frysta frukter och grönsaker recept

Känner du dig lika intresserad som vi är, om inte mer, av idén att göra läckra och hälsosamma men enkla recept med fryst frukt och grönsaker för att göra saker lite mer bekväma under din hektiska vardagsrutin?

Kolla in dessa 15 läckra recept, idéer och tutorials som vi har stött på hittills i vår sökning!

1. Risotto gjord på fryst blomkål

VISA I GALLERI

Är du faktiskt delvis inställd på att hitta nya recept som använder frysta grönsaker för att du har försökt göra övergången till att bli vegetarian, men du är också tillräckligt upptagen med att hålla den färska versionen i kylen hela tiden tenderar att orsaka en del slöseri ? Då kanske det här grymma frysta vegoalternativet till risotto som är lite nyttigare än vanligt kommer att passa dig! Kolla upp Äter bra för att lära dig hur denna frysta blomkålsrisotto gjordes.

2. Krämiga kycklingnudlar med fryst majs

VISA I GALLERI

Är barn i det stadiet där de i stort sett bara äter olika sorters pasta och nudlar och du har precis bestämt dig för att arbeta med det för nu eftersom de åtminstone äter, men du hoppas fortfarande på att få vissa typ av grönsaksinnehåll där? Då tror vi att du kan ha lite framgång med detta underbart mättande krämiga kycklingnudlar och fryst majsrecept som finns på Brooklyn Farm Girl.

3. Spanakopita med fryst spenat

VISA I GALLERI

Trots att du är på språng eller inte alltid hemma så mycket, är du fortfarande den typen av person som älskar att prova på att göra alla olika recept från hela världen? Tja, om du gillar idén att lägga till grekisk mat till din lista, så skulle vi göra det definitivt föreslå att du tar en titt på hur Cook’s Hideout använde bekvämt fryst spenat för att göra aptitretande spanakopita! Det är särskilt gott doppat i tzatzikisås.

4. Grönsaksbiffsoppa med frysta blandade grönsaker

VISA I GALLERI

Är det faktiskt fortfarande riktigt kallt där du bor och en del av anledningen till att du letar efter snabba och enkla men ändå näringsrika måltidsidéer är att du vill se till att dina barns magar är fina och mätta under vintern? I så fall tror vi att du verkligen kan uppskatta denna rejäla måltidsidé från Smak av södersom lär dig göra en tillfredsställande grönsaksbiffsoppa med frysta blandade grönsaker! Välj din egen blandning genom att köpa dem separat eller ta de färdigblandade påsarna från frysdelen; vilket som fungerar bäst för dig.

5. Koriander, fryst ärta och pistagehummus

VISA I GALLERI

Känner du dig fortfarande ganska fascinerad av tanken på att bli lite mer internationell och smakrik med dina recept även om du är i behov av snabba och enkla frysta grönsaksrecept, men du är bara inte säker på att du har sett en idé som verkligen fångar din uppmärksamhet ännu? I så fall skulle vi föreslå att du överväger lite övervägande till denna läckra dip från Ärtor och kritor istället! De visar dig i fantastisk detalj hur denna koriander, frysta ärta och pistagehummus gjordes.

6. Enkel fryst grönsakssoppa

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om mättande och rejäla soppor men du är helt enkelt inte säker på att det nötköttsbaserade receptet vi visade dig tidigare var något för dig? Då kanske ett lite mer förenklat recept som koncentrerar sig mer på de lättfrysta grönsakerna i sig skulle vara ett bättre val för dig! Vi föreslår att du kollar hur Bites of Wellness gjorde denna enkla frysta grönsakssoppa med bara några enkla steg.

7. Krämig fryst broccoliostsoppa

VISA I GALLERI

Om du skulle älska hela den här soppidén men du faktiskt är så inne på den att du vill samla på så många olika sorter som du kan. Allt göras med frysta grönsaker, så här är en annan läcker sort för din repertoar! Detta recept och mycket tydlig tutorial från Brooklyn Farm Girl lär dig hur man gör en oemotståndligt god krämig fryst broccoliostsoppa.

8. Kycklingfajitas med frysta frukter och grönsaker

VISA I GALLERI

Har vi faktiskt fortfarande fått dig att fundera på idén att göra läckert smakrika internationella recept men din smak i mat har alltid mest bestått av en uppskattning för mexikanska recept? I så fall är vi ganska säkra på det Martys funderingar har bara typ av recept du letar efter! Ta en bättre titt på deras sida för att ta reda på hur dessa kycklingfajitas gjorda med fryst frukt och grönsaker gjordes.

9. Frysta gröna bönor fyllning baka

VISA I GALLERI

Väckte vi verkligen ditt intresse när vi började prata om recept som är rejäla och verkligen kommer att fylla din mage, speciellt en kall dag, men soppor har aldrig riktigt varit din grej? I så fall, här är ett ganska tillfredsställande alternativ för din övervägande! Vi har faktiskt gjort denna frysta gröna bönor fyllning baka från Kommer från FreshDirect flera gånger och det var en total hit med hela vår familj.

10. Lätt moo shu fläsk och grönsaker

VISA I GALLERI

Bara för att se till att din frysta vegetabiliska kulinariska resa runt om i världen verkligen är mycket väl avrundad, här är ett recept för människor vars favoriträtter vanligtvis kommer från Asien! Detta recept och snyggt kartlagd handledning från Äter bra visar hur du gör lätt moo shy fläsk och grönsaker gjorda med fryst svamp och broccoli.

11. Triple berry crisp från frysta bär

VISA I GALLERI

Naturligtvis är salta rätter och förrätter eller måltidssidor inte det endast något du kan gräva ner i frysen för, och grönsaker är inte den enda sortens mat som du kan frysa in och använda senare! Fryst frukt är en mycket användbar sak också och det ger goda och superenkla desserter. Denna smaskiga triple berry crisp gjord av frysta bär, med tillstånd av Smakar bättre från grundenär ett bra exempel på vad vi menar.

12. Southern persiko-poundcake från frysta persikor

VISA I GALLERI

Har vi verkligen fick din uppmärksamhet nu när vi pratar om desserter och fryst frukt snarare än bara grönsaker och salta rätter, men blandade bärrecept har aldrig varit din favoritsak? Tja, om du gillar persikor till och med hälften så mycket som vi gör så tror vi att du helt enkelt måste ta en titt på vägen Divor kan laga mat gjorde denna smaskiga södra persika-poundcake med frysta persikor!

13. Fryst jordgubbstårta

VISA I GALLERI

Älskar du idén att göra en smaskig och mycket snabbfrusen fruktkaka mycket, men du har aldrig varit en för sockerkakor, eftersom du gillar lager mycket mer? Då är vi ganska säkra på detta alternativa recept från Motvillig underhållare kommer att vara lite mer på din gränd. Kolla in dem för att lära dig mer om deras frysta jordgubbstårta, med dess smuliga topping och krämiga fyllning!

14. Frysta frukt- och grönsaksmoothies

VISA I GALLERI

Naturligtvis är smoothies en utbredd favorit och ett fantastiskt snabbt mellanmål, särskilt på en varm dag, men de är också ett riktigt enkelt och gott sätt att få dina barn att äta extra portioner frukt (och till och med några grönsaker) per dag. Det bästa är att frysta frukter och grönsaker faktiskt fungerar bättre än färska eftersom de håller drycken uppfriskande och kall! Denna resurs från Bortom hönsgården har alla möjliga förslag på smakkombinationer och tips på hur man gör smoothies.

15. Enkel fruktskomakare från frusen frukt

VISA I GALLERI

Fick vi din uppmärksamhet med våra bärbaserade recept men också med tanken på att göra desserter med frysta persikor, men du känner dig sliten mellan de två och har svårt att bestämma dig? Då tror vi att du kommer att bli ganska glad över att lära dig det Den trötta kocken har ett läckert alternativ som hjälper dig att kombinera båda dessa saker på ett ställe! Vi föreslår att du provar deras enkla fruktskomakare gjord med fryst frukt.

Har du ett annat favoritrecept som du älskar att göra av frysta frukter och grönsaker och som alltid är en hit i ditt hus, men du ser det inte här på vår lista? Berätta allt om det eller länka oss till receptet i kommentarerna så att vi också kan prova det!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button