Hemmafru

15 varma DIY träningsbyxor för hösten

Om du frågar oss är hösten den perfekta säsongen för varma, mysiga träningsbyxor. Det är bara något så bekvämt med de varma, mjuka tygerna som får oss att känna oss nöjda med att hänga i vårt hem när det är kallt ute! Naturligtvis finns det gott om träningsbyxor tillgängliga i butikerna, men det betyder inte att de alltid har det vi letar efter, det är därför vi alltid letar efter symönster för loungebyxor och tutorials för ändring av träningsbyxor. så vi kan göra eller ändra dem själva.

Ifall idén att göra eller ändra några bekväma träningsbyxor för hösten tilltalar dig lika mycket som oss, om inte mer, här är 15 av de bästa DIY-handledningarna, mönstren och designerna vi har stött på hittills i årets sökning!

1. DIY haremsträningsbyxor

VISA I GALLERI

Har du ett par stora, överdimensionerade byxor som du tycker är ganska bekväma att bära runt om i huset, men som du absolut inte skulle fångas i offentligt bärande eftersom de inte är smickrande i stilen? Då kanske du skulle ha lite tur med att ändra dem till något lite mer elegant, som dessa fantastiska haremsbyxor som finns på Kayla Thomas.

2. Handledning för utsvängda till muddar träningsbyxor

VISA I GALLERI

Kommer du ihåg för ungefär tio år sedan när träningsbyxor som hade en liten utsvängning i nederkanten en kort stund var på modet, innan de gick tillbaka ur stilen? Tja, ifall du har några par som du funderar på att donera eftersom du aldrig bär dem, här är en handledning från Tash till Couture för att ge dem ett nytt liv genom att lägga till en manschett!

3. Gör det själv med dragkedjebyxor med peekaboo knän

VISA I GALLERI

Tänk om du faktiskt gillar passformen på dina träningsbyxor men du bara inte kan låta bli att känna att de är lite för enkla för dig? I så fall skulle vi definitivt föreslå att du tar en titt på hur Ken Andre Daily lagt till några peekaboo-knän genom att sätta in dragkedjor vid var och en och sy några mönstrade lappar som kommer att sticka ut i kontrast när du lämnar flikarna upplåsta.

4. Bekväma gör-det-själv-träningsbyxor med ficka

VISA I GALLERI

Kanske är du faktiskt helt nöjd med hur dina träningsbyxor känns, passar och ser ut, men du kan inte stå ut med att det inte finns någon ficka att stoppa telefonen i när du rör dig ovanför huset? I så fall tror vi att den här handledningen för att lägga till en extern ficka, komplett med en kardborrflik så att inget faller ut, kanske kan vara den perfekta resursen för dig! Få alla detaljer om Sy dagdrömmar.

5. DIY slim fit joggingbyxor

VISA I GALLERI

Kanske skulle du hellre göra ett par bekväma byxor från grunden helt för att du vill träna på några grundläggande sömnadsfärdigheter och utmana dig själv lite? Tja, speciellt om du ofta upptäcker att byxor som köpts i butik inte passar så nära som du också skulle vilja ha dem, tror vi att du verkligen kommer att uppskatta den här instruktionen för slim fit joggare som visas på Tim Bryan!

6. Slitna träningsbyxor till loungekjol med ficka

VISA I GALLERI

Du kanske funderar på att omvandla ett par träningsbyxor till något annat tillsammans eftersom du helt enkelt vet att de inte kommer att användas igen som de är, men du älskar det mjuka, bekväma tyget och vill absolut inte bli av med det? Tja, om idén att göra en loungekjol någonsin har tilltalat dig, då vi definitivt tror att du kommer att trivas på vägen Det är alltid höst skapade just det!

7. Handsydda beskurna träningsbyxor

VISA I GALLERI

Bor du faktiskt på en plats som är ganska varm på hösten, eller kanske till och med året runt, så du har bläddrat igenom vår lista och hoppats på att hitta en resurs som guidar dig genom processen att beskära dina favoritträningsbyxor i för att göra dem lite mer väderanpassade? I så fall tror vi att du helt enkelt måste ta en titt på vägen Kontrapunkt gjorde dessa med bara några enkla steg!

8. Baggy träningsbyxor till joggingleggings

VISA I GALLERI

Vissa dagar önskar vi att vi kunde bära det bekväma, mjuka tyget från träningsbyxor eftersom vi tycker att det är skönt och lätt att röra sig i men vi känner inte alltid för att bära byxor som är riktigt så lösa och förlåtande som ett par stora gamla träningsbyxor . Det var därför vi älskade vägen Värld av önskeblommor gjorde dessa fantastiska joggingleggings genom att ta in ett par träningsbyxor vid ben och midja!

9. Fenty X Puma träningsbyxor med snörning

VISA I GALLERI

Har du faktiskt haft koll på ett par designerträningsbyxor från ett varumärke som du alltid gillar stilen på, men som du för närvarande inte har råd med på din budget? Tja, om den senaste Fenty X Puma-designen är ett av paren du har tjatat om, då har vi en känsla av att du kommer att komma överens mycket väl faktiskt med detta hemgjorda dupeprojekt som beskrivs steg för steg på Universums skugga!

10. Öppna för elastiska muddbyxor

VISA I GALLERI

Funderar du fortfarande på idén att ändra träningsbyxor med öppna ben till att ha en manschett, som vi pratade om tidigare, eftersom du har en hög med byxor från tidigare säsonger som du inte längre tycker om passformen på, men du inte gillade hur den tidigare handledningen vi visade dig beskär deras? Då är här en alternativ guide för din övervägande från Instruktioner som lär dig hur man gör en manschett samtidigt som du håller benen långa!

11. Luvtröja och träningsbyxor till crop top och shorts transformation

VISA I GALLERI

Kanske är byxorna som du älskar materialet så mycket men har tröttnat på att bära i befintligt skick faktiskt en del av ett set som också innehåller en godbit? I så fall låter det som att du har allt du behöver för att göra ett fantastiskt och helt bekvämt set med shorts och hoodies! Få detaljerna för just det på Z:s skönhetsidéer.

12. Baggy joggingbyxor till ribbade knä joggers

VISA I GALLERI

Ifall du är lite mer erfaren i dina sömnadstekniker när det kommer till att göra klädändringar, här är en handledning från Ken Andrew Daily som hjälper dig att ändra passformen, stilen, och estetiken av dina baggiest träningsbyxor! De visar hur du tar på dig dem för en mer joggig passform och hur man skapar en snygg ribbeffekt vid knäna.

13. Geometriska mönster träningsbyxor

VISA I GALLERI

Är du fortfarande fascinerad av idén att göra dina alldeles egna träningsbyxor från grunden, men om du ska ha full anpassningsförmåga, skulle du hellre göra ett par som drar fördel av det genom att inkludera massor av mönster och coola visuella element ? I så fall tror vi att du helt enkelt älska vägen Så sy lätt gjort dessa fantastiska geometriska träningsbyxor som är både bekväma och unika på en gång!

14. DIY drop-gren träningsbyxor

VISA I GALLERI

Är du verkligen så kär i haremsstilen med träningsbyxor som vi visade dig tidigare att du inte kan låta bli att undra om du faktiskt kan ta idén ännu längre och göra dem verkligen unikt utseende? Då kanske du skulle komma överens lite bättre med dessa träningsbyxor i fallande gren som beskrivs steg för steg från början till slut på Norris Danta Ford.

15. DIY chica träningsbyxor

VISA I GALLERI

Är du faktiskt av den åsikten att vissa typer och material av träningsbyxor kan bäras för bara mer än bekväma, lata dagar om de är klippta, passformiga eller rullade bara rätt? Då har vi en känsla av att du kan komma ganska bra överens med den här handledningen från Rosa chokladpaus som lär dig hur man gör DIY “chic” träningsbyxor som syftar till att vara lite mer moderiktiga!

Känner du en annan gör-det-självälskare och syentusiast som älskar att lära sig att göra nya saker men som också älskar att bära bekväma, rörliga kläder? Dela det här inlägget med dem för att ge dem alla möjliga nya byxalternativ att göra!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button