Hemmafru

15 söta stickade babystövlar för hösten

Nu när det kalla vädret inte bara har anlänt utan lagt sig ganska bekvämt under några månader, är det dags för oss att göra detsamma! Vi kan alltid hittas som spenderar vår höstsäsong med att sticka åt våra nära och kära, och våra minsta barn är inget undantag. Faktum är att en av våra favoritsaker att sticka på hösten är tossor eftersom allas minsta familjemedlemmar kan använda varmare tår den här tiden på året!

Ifall du gillar idén att sticka alla typer av rostade höstbabyskor den här säsongen lika mycket som vi gör, om inte mer, här är 15 av de sötaste och varmaste stickmönstren och designidéerna vi har stött på i årets sökning hittills.

1. Little Eyes babystossor

VISA I GALLERI

Är du en ganska erfaren stickare som går igenom faser i de effekter och stygnmönster du gillar att göra, och du har verkligen känt öglor på sistone? I så fall skulle vi definitivt föreslår att du tar en titt på dessa förtjusande öljetttoppade babystossar designade av Inma Gijon.

2. Splish Splash Splosh babytossor

VISA I GALLERI

Ifall du bor på ett ställe som får ett väldigt blött fall med mycket regn, här är en design som, även om den faktiskt inte passar för att stänka i pölar tack vare att den är gjord av enkelt garn, åtminstone kommer att få ditt barn tittar delen samtidigt som den håller sig varm. Få detta förtjusande stickmönster i regnstövelstil från Julie Taylor.

3. Bitty babytossor

VISA I GALLERI

Kanske har du faktiskt aldrig stickat ett par tossor förut och du letar efter en mycket snabb och enkel design eftersom du har märkt att din lilla blir ganska kall ganska snabbt? I så fall skulle vi definitivt föreslå att du tar en titt på hur Liten + vänlig gjort dessa bedårande tossor i omslagsstil som passar även de minsta nyfödda.

4. Pumpa baby tossor

VISA I GALLERI

Om du ska göra besväret med att göra DIY babystossar till hösten, skulle du föredra att faktiskt ge dem ett tema, eftersom du har designkontroll när du är stickare? I så fall skulle vi absolut föreslå att du tar en titt på hur Tant Janets mönster designade och stickade dessa bedårande små pumpaskor, kompletta med snurrande stjälkar precis som den äkta varan!

5. Enkla bebisskor

VISA I GALLERI

Bara ifall vi fångade din uppmärksamhet med idén om startskor eftersom du är en nybörjare men du vill hellre prova att göra en mer klassisk stil än omslagsstilen, kanske till och med med en hopfällbar topp, här är ett bra alternativ för din övervägande! Kolla in hur dessa enkla tossor gjordes med lätt strumpeband, slätstickning och ribb Gina Michelle.

6. Musbebisskor

VISA I GALLERI

Var du mycket verkligen intresserad av att göra någon form av nyhet formade tossor för hösten eftersom du bara inte kan motstå hur bedårande de teman eller karaktärsbaserade designerna ser ut? Då skulle vi definitivt uppmanar dig att ta en titt på hur Bebe stickar fick dessa söta små musformade tossor att hända! De är gjorda av garn som är den perfekta vikten och tjockleken för att hålla små tår varma på hösten.

7. Enkla sömlösa tossor

VISA I GALLERI

Om du ska lära dig att göra enkla tossor i höst, skulle du hellre föredra att göra ett par som inte involverar några sömmar överhuvudtaget, eftersom det har varit din minst favoritdel av allt du har gjort hittills? I så fall skulle vi absolut föreslår att du tar en titt på detta mycket enkla men helt sömlösa slip-on bootie-mönster som finns på Blogg av glädje!

8. Små Converse bebisskor

VISA I GALLERI

Blev du fascinerad av tanken på att göra söta små höstbyxor som ser mycket ut som riktiga skor, men idén med gummistövlar är inte så vettig för var du bor, eftersom hösten vanligtvis är ganska torr? I så fall skulle vi föreslå att du tittar på hur Blanchn gjorde dessa bedårande Converse high top runner-inspirerade tossor istället!

9. Elefantbyxor

VISA I GALLERI

Ifall de tossiga små musformade tossorna verkligen fångade din uppmärksamhet för att du älskar djurtemat men du är helt enkelt inte övertygad om att mössen i sig är riktigt vad du letar efter, här är en alternativ design som är lite mer “vild” ! Kolla hur Lulla gjorda tjocka, varma tossor som är formade som bedårande elefanter kompletta med lockiga trunkar.

10. Sweet Eyelet tossor

VISA I GALLERI

Blev du ganska fascinerad av den första idén vi visade dig som använde sig av ögletekniker, men du letar efter något lite enklare och kanske lite mer explicit tjejigt också? I så fall tror vi att du helt enkelt måste ta en närmare titt på hur dessa bedårande frilled tossor designade av The Creatory Shop gjordes.

11. Piratbebisskor

VISA I GALLERI

Ifall du är en nybörjare som har hoppats på att lära dig inte bara konstruktion av stövlar utan också enkla saker som att färgbyta och göra söta ränder, här är ett mönster som kommer att lära dig båda på en gång! Kolla hur Handy Little Me designade och skapade dessa förtjusande små tossor med mellanbenshöjd som var inspirerade av de typer av stövlar du skulle se på pirater i barnfilmer.

12. Åh baby! bebisskor

VISA I GALLERI

Om du ska använda dina egna stickkunskaper bra eftersom du inte kan hitta färdiga skor i butik som håller barnet varmt och se ut som du vill att de ska se ut, skulle du hellre göra något som ser ut som en vanlig stil du själv skulle bära? I så fall har vi en känsla av dessa söta små tossor Dubbla diamantstickningar som liknar två klassiska stilar från det ständigt populära märket Ugg-stövel kan vara rätt för dig!

13. Baby Uggs med knappar

VISA I GALLERI

Gjorde vi verkligen väcka din uppmärksamhet när vi nämnde DIY baby Ugg-stövlar eftersom det är absolut din favoritstil av stövel att bära också, men du hoppades verkligen att se den knäppta stilen du älskar så mycket och faktiskt har ägt så många gånger? Då tror vi att du kommer att bli ganska glad över att se detta alternativa mönster från iKnit istället!

14. Nightmare Skull babytossor

VISA I GALLERI

Ankomsten av en höstkyla betyder att Halloween kommer, vilket betyder att tossor med läskiga teman är perfekt sak att göra din lilla! Det var därför vi älskade den här designen från Lulla så mycket. De visar hur man gör små tossor med tår som ser ut som dödskallar. Dessa är ett särskilt bra alternativ om du är ett stort fan av filmen Mardrömmen före julafton!

15. Sock Monkey tossor

VISA I GALLERI

Har du alltid älskat hur gör-det-själv-leksakssockapor ser särskilt gosiga ut tack vare att de är klassiskt gjorda av tjocka höststrumpor? Då har vi en känsla av att du kommer att göra det verkligen njut av utseendet på dessa bedårande sockapa-inspirerade stickade tossor från Tant Janets mönster!

Har du ett annat favorithöstmönster som du älskar att sticka till de små som kommer in i ditt liv men som du inte ser här på vår lista? Berätta allt om det eller länka oss till mönstret och bilderna på ditt färdiga arbete i kommentarsfältet!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button