Hemmafru

15 kappa sömnadsmönster för hösten

Nu när höstvädret har lagt sig och det verkar som att kylan är här för att stanna, är vi redo att börja gräva fram alla våra kappor och lägga undan våra skjortor och t-shirts. Men varje år försöker vi faktiskt göra oss själva minst en kappa eftersom vi är entusiaster i sömnad och rockar har alltid varit något som vi har tyckt vara väldigt tillfredsställande att skapa! Det är därför vi alltid har ögonen öppna för nya mönster och design när stilar förändras genom åren.

Ifall idén att göra din alldeles egna höstkappa från grunden tilltalar dig lika mycket som oss, om inte mer, här är 15 av de allra bästa och mest kreativa symönstren och tutorials vi har stött på hittills!

1. Handledning för tratthalsrock

VISA I GALLERI

Vi har alltid älskat tratthalsrockar eftersom du kan vända kragen upp mot vinden om du behöver på särskilt kalla dagar, men annars älskar vi sättet att den sitter nere och bred, perfekt för att visa upp en stilig turtleneck under eller kanske din favoritscarf inlindad och knuten i det öppna utrymmet. Se hur du faktiskt kan göra din egen av smart ulltyg på Sy DIY!

2. Gör-det-själv-omlottkappa

VISA I GALLERI

I år är kappor i omlottstil förmodligen ett av de mest populära uttalandena som händer inom höstens mode, och vi kan inte låtsas att vi inte gör det älska idén. Det är bara något med att bära något som samtidigt är elegant och mysigt som tilltalar oss mycket! Ta en titt på det här mönstret från McCalls för att lära dig hur du kan göra din egen i valfri färg och olika tyger.

3. DIY kamelkappa

VISA I GALLERI

Om du aldrig har provat en kamelkappa förut, skulle vi definitivt föreslå att du tittar mer på den bekväma stilen och överväger den för ditt DIY-kappaprojekt i år! Förutom den vanliga sandiga färgen som passar i princip alla av vilken hudton som helst, älskar vi hur de flesta av dessa kappor är drapera och bekväma och samlas runt halsen för värme. Få mer information om hur den här gjordes Ovoke!

4. Konvertibel kavajrock

VISA I GALLERI

Är du faktiskt lite kluven över om du föredrar att göra dig en lång kappa på chansen att vädret blir mycket kallt i år eller en kort kappa för att du gillar stilen bättre och det brukar vara ganska milt där du bor? Tja, om en kavaj är stilen du är ute efter så skulle vi göra det definitivt föreslår att du tar en titt på det här mönstret från The Business UK som låter dig göra båda sorterna i ett stycke tack vare ett konvertibelt blixtlåstrick i midjan!

5. Lång Butterick tröja kappa

VISA I GALLERI

Ifall du alltid har föredragit rostade tröjor framför riktiga höstrockar, som du tycker är lite besvärliga och onödiga för det milda vädret där du bor, här är en fantastisk stil som vi tror att du verkligen kommer att uppskatta! McCalls guidar dig genom processen för att göra en tröja som hänger öppen som en kofta.

6. Överdimensionerad fuskpälsrock

VISA I GALLERI

Har du alltid älskat det estetiska med vita pälsrockar men du är alldeles för investerad i djurrättigheter och grymhetsfritt mode för att någonsin bära en riktig gång? Tja, tack vare kvaliteten på de fuskpälsmaterial du kommer att hitta i den genomsnittliga tygaffären på sistone, betyder det faktiskt inte att du kan inte skaffa den där vita pälsen du har längtat efter. Kolla in den här handledningen från Hantverksskvaller gjorde den här fantastiska överdimensionerade fuskpälskappan med bara några överraskande enkla steg.

7. Vändbar bomberjacka

VISA I GALLERI

Har du verkligen hoppats på att göra en kappa som är lite mer klassiskt maskulin i sin stil? I så fall tror vi att du kanske kommer överens lite bättre med något som denna fantastiska guide till bomberjacka som beskrivs steg för steg på Mood DIY! Förutom att älska stilen i det här projektet, älskar vi också det faktum att de visar dig hur man gör den här biten vändbar, så att du får två looks i en!

8. Klassisk överrock

VISA I GALLERI

Har du faktiskt bläddrat igenom vår lista i hopp om att hitta en ärtjacka i överrockstil som är lite mer klassisk i sin stil än mycket av det du har sett hittills? I så fall skulle vi absolut föreslå att du tar en titt på hur Modeversion DIY skapade denna fantastiska design från grunden! Vi avgudar speciellt formen och storleken på kragen.

9. Cape kavaj

VISA I GALLERI

Om du ska anstränga dig för att göra en helt anpassad design från grunden, skulle du hellre göra en lite mer unik stil som du inte tror att du kommer att se många andra runt omkring dig bära där du bor i höst ? I så fall skulle vi definitivt uppmanar dig att överväga att göra denna fantastiska kavaj i capestil enligt beskrivningen Ikoniska mönster.

10. Fodrad kappa

VISA I GALLERI

Har du faktiskt föreställt dig själv att göra en lite mer prålig kappa som har lite spännande färg och mönster, men du vill vara säker på att den är fodrad i värmesyfte? Då har vi en känsla av att du är det verkligen kommer att älska denna fantastiska dubbelfodrade kappa som finns på Lana Red Studio! Vi älskar sättet de föreslår att fodra kappan med kontrasterande tyg till det du använder utanför, vilket ger dig dubbel mönstring.

11. Business casual cropped jacka

VISA I GALLERI

Ifall du letar efter en kappa i kavaj men du föredrar något lite mer vintage i dess snitt och stil än vad vi mest har visat dig hittills, här är en annan handledning från Sy DIY som vi tror kan vara lite närmare det du är ute efter att göra själv! Vi älskar den affärsmässiga höjden på hur den här kappan är beskuren runt bålen.

12. Lång cirkelväst

VISA I GALLERI

Har du verkligen letat efter att göra din egen version av de där mycket fashionabla långvästrockarna eftersom du inte kunde hitta några i butikerna där du bor men du bara älskar stilen så mycket att du ha att ha det? Då tror vi att du hittar det här mönstret och handledningen från Att sy kanin a mycket användbar resurs verkligen när det gäller att göra en egen.

13. Cocoonrock i japansk stil

VISA I GALLERI

Är du faktiskt lite av en nybörjare när det kommer till sömnad men du är fortfarande fast besluten att göra dig själv vissa typ av höstkappa, bara för att verkligen utmana dig själv? I så fall skulle vi definitivt föreslå att du tar en titt på hur Stitchless TV gjorde denna fantastiska kokongkappa i japansk stil med bara några enkla steg! Vi älskar det här plagget eftersom det är unikt och kan kläs upp eller ner, beroende på hur du mår när du klär på dig på morgonen.

14. Coatigan Loop

VISA I GALLERI

Har du känt mycket verkligen fascinerad av idén att göra dessa längre, flytande kappor som efterliknar koftströjor, men du har bara inte riktigt sett den som verkligen talar till dig än? Då har du en annan att tänka på! Vi älskar den här handledningen från Sömmar eftersom mönstret är enkelt men imponerande och den resulterande kappan är bekväm, mysig och snygg på en gång.

15. Yuzu raglanrock

VISA I GALLERI

Om du letar efter en lite mer strukturerad pälsstil att verkligen utmana dig själv med eftersom du är en ganska erfaren syentusiast, så tänker vi kanske Oliver S har just pälsmönstret för dig! Den här raglankappan från Yuzu har snygga sömmar, en imponerande hög krage och perfekt placerade knappar som gör det svårt att tro att du gjort den här biten själv istället för att köpa den från en butik.

Känner du en annan gör-det-självälskare och syentusiast som har velat lära sig att sy sina egna kappor på sistone? Dela detta inlägg med dem för att ge dem alla möjliga nya idéer och inspiration!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button