trädgårdsarbete

15 julkaffeidéer för att hålla dig varm på vintermorgnar

När vi pratar med våra vänner om deras favoritdelar av vintern, många av dem tjusar om hur mycket de njuter av mysiga vinternätter uppkrupen med sina familjer vid brasan. Vi älskar dessa stunder och den där trevliga, nöjda känslan också, men det är inte den enda gången vi känner oss lyckliga!

VISA I GALLERIJulkaffe

Julkaffe, vi älskar det

Om du frågar oss, mycket bästa tiden på dygnet på vintern och runt semestern är egentligen på morgonen.

Solen går upp senare så vi ser den faktiskt titta över horisonten och vi tar tag i vår favoritfilt och en kopp kaffe att njuta av en stunds lugn innan vimlet på en hektisk vinterdag börjar.

VISA I GALLERI

De 15 bästa vinterkaffeidéerna

Ifall du gillar en varm kaffedrink på en vintermorgon lika mycket som vi men du också letar efter sätt att hålla saker så festliga som möjligt denna semesterperiod, här är en lista över våra 15 favoritkoffeinhaltiga juldrycker för att du ska prova tillsammans med oss.

1. Saltkola espresso med mjölkskum

VISA I GALLERI

Är du väldigt inne på idén om ett smaksatt kaffe men du har aldrig varit den typen av person som vill ha en massa mjölk i din dryck? Håll dig sedan till espresso och skum medan du fortfarande unnar dig en saltad karamellsmak, precis som Canterbury kaffe gjorde här!

2. Julpepparmyntskaffe

VISA I GALLERI

Få saker påminner oss så mycket om julen som godisrör, så det är bara vettigt att smaken av pepparmynta också påminner oss om semesterperioden. Det är därför vi älskar kaffe med pepparmintsmak så mycket! Det enda som är så gott som detta recept Glam Latte är hur härligt fräsch och full av pepparmynta den också luktar medan du smuttar på det.

3. Pepparmynta frappe

VISA I GALLERI

Vi träffar inte så ofta människor, men då och då stöter vi på någon som faktiskt fortfarande föredrar att dricka kall kaffedrycker på vintern, oavsett hur mycket snö det är ute! Tur för dig, recept som detta från Gunny Sack är här för att visa dig att kalla kaffedrycker som frappes också kan göras för att smaka som läckra semesterkreationer. Kolla in deras läckra pepparmynta frappe!

4. Pepparkakslatte

VISA I GALLERI

Har du alltid älskat smaken av pepparkaksgubbar mer än bara någon annan kaka? Då har vi en känsla av att du kommer att göra det älska smaken av detta läckra jullatte-recept från Canterbury kaffe! De visar hur du använder kanel och espresso i perfekt blandning och balans för att göra en aptitretande pepparkakslatte som förgyller din morgon.

5. Irish Coffee

VISA I GALLERI

Kanske gillar du ditt kaffe med lite mer kick, speciellt på en kylig morgon när du verkligen behöver stålsätta dig för att möta den frusna världen utanför? Då tror vi att du kanske är den perfekta personen att göra dig själv en läcker irish coffee som denna av Carries experimentkök! Vi skulle inte nödvändigtvis föreslå att du njuter av en alkoholhaltig kaffe tidigt på morgonen, men hej, du är vuxen och vi är inte här för att bedöma.

6. Lätt mexikansk varm kakao

VISA I GALLERI

När vi sa “kaffe med en kick”, gick du någon annanstans än whisky och började föreställa sig doften av en kaffe med lite krydda? I så fall tror vi att det här eldiga mexikanska kaffet kan vara lite mer på din gränd! Cross Country Café visar hur du kombinerar en klassisk latte med kanel och en unik mexikansk kryddblandning som ger dig den perfekta balansen mellan kryddigt och sött.

7. Pepparmyntsfärsdryck

VISA I GALLERI

När du tänker på “pepparmyntskaffe”-dryck, föreställer du dig också den rika smaken av choklad som förstärker smaken på drycken där inne någonstans? Då vi definitivt tycker att du ska ge detta pepparmintsbiff inspirerade recept Kreativ matlagningshörna ett försök.

8. Pepparkakor lönn latte

VISA I GALLERI

Tilltalade dig idén att göra en läcker pepparkakslatte mycket men om du ska vara ärlig, skulle du faktiskt älska något ännu sötare eftersom det är semester och du förtjänar att unna dig lite? Försök sedan att lägga till lönn i mixen! Cross Country Café visar hur du gör för att få en perfekt balanserad smak som visar upp båda elementen.

9. Mint vit varm choklad

VISA I GALLERI

Har du funderat på idén om en krämig chokladdryck med mintsmak hela tiden du har scrollat, men faktiskt mjölkchoklad är det inte din favorit sort? Då kommer du att älska denna alternativa idé från Den nådiga frun för de har gjort sin med vit choklad istället! Deras recept kräver faktiskt inte kaffe, men du kan göra nästan vad som helst till en utsökt kaffedryck genom att lägga till en shot espresso.

10. Pumpakryddad mocha latte

VISA I GALLERI

Är du den typen av ivrig pumpakryddad älskare som redan har njutit av din favoritsmak hela hösten och inte har för avsikt att ge upp den nu bara för att vädret har blivit liten lite kallare? Nåväl, ingen sa att du måste ge pumpakryddad latte ännu i alla fall! Det betyder dock inte att du inte kan anpassa dem lite för att göra dem ännu mer passande för semestern. Kolla hur Dessert för två tillsatt lite choklad för att göra deras pumpakryddade latte till en läcker pumpakryddad mocka!

11. S’mores varm choklad

VISA I GALLERI

Här är en annan härlig varm semesterdryck som inte har kaffe i originalreceptet men som kan säkert skräddarsys till en fantastisk koffeinhaltig godis bara genom att lägga till en enkel shot av din favoritespresso. Minimalistisk bagare visar hur man gör en S’mores varm choklad som är så dekadent att vi nästan dreglar. Att tillsätta kaffe gör det bara bättre!

12. Vanilj äggnog latte

VISA I GALLERI

Blev du fascinerad av idén med den vita choklad latte som vi pratade om tidigare eftersom du alltid har föredragit lättare vaniljsmaker framför rika chokladsmaker, men du vill ändå se till att drycken du njuter av är säsongsbetonad eftersom semestern bara kommer en gång om året? I så fall, vi definitivt tycker du ska ge Cross Country Café‘ supersmakrik vanilj äggnog latte ett försök! När allt kommer omkring kan du inte få mycket mer julaktigt än äggnöt.

13. Candy cane latte

VISA I GALLERI

Om du ska göra dig besväret med att göra dig en kaffedrink på semestern, vill du se till att det är slutlig Julgodis i alla aspekter? Då tycker vi denna ljuvligt bedårande godis latte från Bipartisan Café kan vara det bästa alternativet för dig. De visar hur man gör en smaskig pepparmyntsmocka som dessutom är garnerad med marshmallows och en riktig godisrör så att den ser ut, smakar, och luktar delen.

14. After Eight kaffe

VISA I GALLERI

Var vi kommer ifrån, familjemåltider under semestern alltid avsluta med att alla tar en mintiga After Eight-choklad som en avslutning på måltiden. Vi kanske kommer tillbaka för en riktig efterrätt senare, men det är bara något fräscht och smaskigt för mycket efter en rejäl middag tills du är redo för det riktiga godiset. Tänk om du däremot är det också den typen av person som älskar en kaffe efter middagen för att hålla dig från att somna av belåtenhet för tidigt? Då tror vi att du kommer att älska vägen Nespresso kombinerade de två för att göra en läcker After Eight garnerad mintmocka.

15. Äppelcider Chai latte

VISA I GALLERI

Uppskattar du choklad och allt som har med mocka att göra när som helst på året men du upptäcker att det under semestern faktiskt finns andra säsongsbetonade smaker du gillar mer som inte får tillräckligt med uppmärksamhet i specialkaffevärlden? Vi kunde inte hålla med dig mer, varför vi var så glada över att stöta på denna unika äppelcider Chai latte idé från Cross Country Café! De visar hur du kombinerar två redan läckra varma drycker till en.

Semesterkaffe, avskedsord

Vad är det mest speciella du gör med kaffe under julhelgen? Vi skulle älska att höra från dig.

Var inte blyg och kontakta oss i kommentarsfältet nedan och ge oss ännu fler idéer för semesterkaffe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button