Hemmafru

15 DIY stickade stövelmanschetter för hösten

Även om vi vanligtvis älskar kallt väder, där är något tillfredsställande med att ta fram våra favorithöststövlar och ta på dem med varma strumpor. Oavsett hur mycket vi fruktar kallt väder kan vi inte låtsas att det inte är en modesäsong! Den senaste tiden har vi dock funnit oss lite extra kyliga, så vi har lagt till ytterligare ett lager till vår kombination av stövlar och strumpor, och det är ett som använder vår favorit DIY-färdighet: stickning! Vi kan bara inte få nog av att sticka stövelmanschetter till oss själva och alla vi känner.

Ifall du gillar idén att sticka olika typer av stövelmanschetter i höst lika mycket som vi gör, om inte fler, här är 15 av de snyggaste och bekvämaste mönstren vi har stött på så feta i höst!

1. Rebeckas stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Hoppas du på att hålla saker och ting ganska enkelt överlag eftersom du, trots att du är en väldigt snygg och snygg stickare, fortfarande är lite av en nybörjare också? Då kanske sättet detta mönster från Har du träffat mina katter har en mycket enkel vridning av två stygn i en enkel ribbning, vilket är den typ av projekt du letar efter.

2. Strumpband och slätstickade stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Ifall du hellre skulle vilja ha saker i verkligheten av enkla, traditionella och viktigast av allt snabbthär är ett mönster som fastnar på lite strumpeband och slätstickning! Du kan inte bli mycket enklare (och ändå stilig) än det här mönstret för stövelmanschett som beskrivs steg för steg tack vare Vakna och Whimsy.

3. Ugglstövelmanschetter

VISA I GALLERI

Kanske skulle du faktiskt vilja utmana dig själv lite i stygnvariationsavdelningen genom att sticka ett sött motiv rakt in i tyget på dina stövelmanschetter? I så fall tror vi att du bara kan vara den perfekta personen att prova dessa förtjusande manschetter med uggletema, kompletta med söta ögon med pärlor! Få alla detaljer för att få det att hända på Fox Bom.

4. Julia stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Är du verkligen intresserad av att göra ett par stövelmanschetter som ser ganska enkla och strömlinjeformade ut för det mesta, men som har åtminstone en utmärkande funktion som folk kan beundra? Tja, om din personliga stil är ganska tjejig, så tror vi kanske att dessa bedårande volangmanschetter beskrivs i detalj på Pepparbärsstickor kanske ligger rätt i din gränd!

5. Bladiga stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Kanske är du faktiskt inte bara en mer erfaren stickare utan också den typen av hantverkare som älskar att gå utöver det genomsnittliga mönstret för att göra saker som är strukturerade, vackra och imponerande, för att inte tala om unika? I så fall tror vi att du bara kan vara den perfekt person att prova på att göra dessa fantastiska lummiga boo-manschetter som beskrivs steg för steg på Sleake Knits. Vi kan inte komma över hur bedårande tillägget av en dam buggpärla är!

6. Hurricane boot manschetter

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om stövelmanschetter som är lätta nog för nästan nybörjare men som fortfarande har någon form av stygnvariation, men du har bara inte riktigt sett designen som fångar ditt öga än? I så fall skulle vi definitivt föreslår att du tar en titt på detta vackra mönster från Sticka Grit som har fått sitt namn från hur kontrastsömmarna spiralformar runt ärmsluten.

7. Teddybjörnstövlar med pom pom-öron

VISA I GALLERI

Blev du verkligen fascinerad av idén att göra bedårande små stövelmanschetter som har ett djurtema, men istället för att göra din varelse av upphöjda stygn, föredrar du att göra lite färgarbete och skapa en bild direkt i ärmsluten sig? I så fall tror vi att du kan komma väldigt bra överens med dessa bedårande manschetter med nallebjörnstema från Enkelhetspeciellt om du är ett stort fan av pom poms!

8. Stövelmanschetter i spets

VISA I GALLERI

Kanske är du en lite mer erfaren stickare som har hoppats på att kunna använda dina spetsstickningsfärdigheter och skapa något vackert och delikat, men som ändå håller dig varm? I så fall detta spetsiga spetsmönster skisseras i detalj på regnbågskrigare är absolut den typ av mönster du har letat efter.

9. XOXO-kabelstövelmanschetter

VISA I GALLERI

Blev du riktigt fascinerad av idén att göra kontrasterande stygnvariationer som resulterar i en sorts upphöjd bild, men du är fortfarande inte riktigt övertygad av ugglorna vi visade dig tidigare på vår lista? Då tror vi att du kanske kommer överens lite bättre med något som dessa X:s och O:s manschetter från Lewis Knits! Dessa är en fantastisk present till en älskad.

10. Skivade spetsmanschetter med knappar och kablar

VISA I GALLERI

Kände du dig ganska entusiastisk över idén att göra mer komplicerade manschetter som kräver lite mer skicklighet men bladen var helt enkelt inte ganska estetiken du siktade på, även om de är väldigt snygga? Då kanske du föredrar denna manschett med volang som kombinerar konstruktionen av lager med lite spetsstickning, en kabel, och några enkla knappar. Få alla detaljer för att göra egna på Mönster hertiginna.

11. Vridna stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Har det faktiskt varit ditt främsta mål att lära dig kablar hela tiden när du letar efter ett stövelmanschettmönster från början, men du vill ändå hålla saker och ting ganska grundläggande medan du lär dig? Tja, bara för att en teknik är grundläggande betyder det inte att den måste se som det är, det är därför vi älskar dessa enkla vridna boo-manschetter designade av regnbågskrigare.

12. Vävda stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Tänk om du faktiskt hoppas kunna ta dina kablagekunskaper till nästa nivå? I så fall tror vi att det här förtjusande mönstret som använder kabeltekniker på olika ställen och i olika riktningar för att skapa en sorts vävd effekt kanske ligger lite mer i din gränd! Se hur det går till tack vare Misty Frost.

13. Sammanflätade kabelstövelmanschetter

VISA I GALLERI

Ifall du letar efter en kablageteknik som är lite mer traditionell eller klassisk, här är en stövelmanschett som inkluderar den typ av teknik du kan se i gamla kabelstickade aran-tröjor som den du kan föreställa dig att folk bär i höglandet! Få alla detaljer för att göra en egen uppsättning AL Frances Textiles.

14. Wynkoop stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Kablar är alla bra, men tänk om du hellre skulle para ihop dem med något annat, bara för att verkligen göra en bit som drar blickarna till sig och imponerar direkt på folk? I så fall tror vi att du verkligen kommer att uppskatta hur detta kablage mönstret för stövelmanschett kommer från Väva samman har också en fransteknik som hänger ner över stöveln i en snygg, delikat twist.

15. Malia stövelmanschetter

VISA I GALLERI

Ibland, när det kommer till att skapa detaljer, finns skönheten i de enklaste stygnen. Här är en annan design för din övervägande som är perfekt för nästan nybörjare som är redo att prova något nytt utan att överväldiga sig själva och skapa något vackert i förvånansvärt få enkla steg. Ta en bättre titt på hur det går till Garn + Chai.

Har du ett annat favoritstickat stövelmönster som du älskar att göra och bära men som du inte ser här? Berätta allt om det eller länka oss till mönstret och bilderna på dina färdiga muddar i kommentarsfältet!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button