trädgårdsarbete

15 bästa instant pottrecept vi har provat

Nu när semestern för länge sedan är över och vi har kommit tillbaka till våra vanliga rutiner för det nya året, och vi har börjat närma oss våren, har vi funnit oss drabbade av en ny våg av inspiration i köket.

Vi är sådana kockar som gillar att hålla saker enkla men ändå verkligen tycker om att experimentera med smak och teknik på samma gång, så vi är säkra på att du kan föreställa dig hur glada vi är över att äntligen få prova den nya snabbgrytan vi fick till jul!

Vi hoppas att det ska hjälpa oss att pröva på att göra alla möjliga saker hemma som vi tidigare kanske bara hade beställt för, eftersom vi har så fullspäckade arbetsscheman. Vi har länge hållit ögonen öppna efter aptitretande snabba potrecept som rekommenderas starkt, bokmärka saker tills vi hade samlat på oss en ganska imponerande lista faktiskt.

Bästa Instant Pot Recept vi hittade

Känner du dig lika exalterad som vi, om inte mer, över att hitta nya rätter att göra i din snabbgryta? Kolla in dessa 15 läckra idéer, recept och handledningar som vi har stött på hittills i vår sökning!

1. Instant pot BBQ fläsk revbensspjäll

VISA I GALLERI

Om du frågar oss, några tiden på året är tiden för grillspjäll, men vi har inte alltid tid (eller rätt väder) att få dem att hända på vår egentliga grill. Det är därför vi blev så glada över att komma över detta extra lätta alternativa recept från Instant Pot som lär dig steg för steg hur du får dem att hända i … ja … din omedelbara pott!

2. Instant pot chili

VISA I GALLERI

Är det sista av det kalla vädret fortfarande kvar för ditt kära liv där du bor, så du letar fortfarande efter några fler rejäla, vinteranpassade måltider som verkligen kommer att värma upp din familj inifrån och ut tills våren äntligen bestämmer sig för att visa upp? Då skulle vi definitivt föreslå att du tar en titt på hur Delish gjorde denna aromatiska instant pot chili som verkligen är mycket tillfredsställande.

3. Instant pot BBQ pulled pork

VISA I GALLERI

Känner du fortfarande att det vattnas lite i munnen när du nämner BBQ-fläsk, men att njuta av det läckra köttet direkt från revbenen har aldrig riktigt varit din nummer ett favorit sätt att förbereda eller äta det? Då kanske du skulle ha bättre tur med att göra denna doftande instant pot pulled pork som beskrivs på Food Network istället! Vi älskar deras serveringsförslag för pulled pork-mackor toppade med hemgjord coleslaw.

4. Instant pot apelsin chipotle kyckling

VISA I GALLERI

Om du skulle älska idén att använda din instant-gryta för att öka frekvensen med vilken du gör läckra kött till dig själv som någon som annars inte är så stor på att laga mat men du faktiskt inte är någon som regelbundet äter fläsk, här är ett recept för kycklingälskare där ute istället! Ta en bättre titt på Smak av hem för att se hur denna instant pot orange chipotle kyckling görs.

5. Instant pot fläsk gyros

VISA I GALLERI

Om du ska börja bli lite mer kreativ än vanligt med din omedelbara gryta, skulle du hellre börja prova dig fram med internationella recept, bara för att hålla saker intressanta? I så fall tror vi att du kommer att uppskatta det här receptet och handledningen från Livet gjort enkelt som lär dig steg för steg hur du gör perfekta fläskgyros med alla rätta grekiska pålägg!

6. Instant pot krämig lins tortillasoppa

VISA I GALLERI

Gjorde vi nästan har du känt dig övertygad med allt vårt prat om att göra snabb chili för att värma din mage, men du är också den typen av person som alltid har föredragit riktiga soppor framför tjockare recept som chili och grytor? Då kanske du skulle komma överens lite bättre med något i stil med den här aptitretande instant pot krämiga lins tortillasoppa som presenteras i detalj på Ärtor och kritor!

7. Instant pot hel kyckling

VISA I GALLERI

Väckte vi verkligen ditt intresse när vi började prata om kyckling eftersom det är ditt favoritkött och mycket av din kost kretsar kring det, men du är bara inte säker på att receptet på orange chipotle som vi visade dig tidigare är en riktigt sådan sak skulle du tjäna mycket? Då tycker vi att du helt enkelt måste kolla hur Kristines kök kom på den perfekta tekniken för att göra en hel kyckling i deras snabbgryta som matar hela din familj och kan kryddas hur du vill!

8. Instant pot fläskkarré med bourbon äppelmos

VISA I GALLERI

Ifall du fortfarande är helt på humör för fläsk men du bara inte har känt dig helt övertygad av något av alternativen vi har visat dig ännu, här är en annan idé som vi hoppas kan pigga upp dina smaklökar lite mer! Detta recept och handledning från Det kreativa bettet visar dig steg för steg hur du gör omedelbar grytfilé med läcker bourbon äppelmos att hälla på toppen.

9. Instant pot tomat basilika spaghetti squash

VISA I GALLERI

Förutom att försöka använda din instant pot mer för din egen bekvämlighet inom ditt fulla schema, försöker du också samla recept som hjälper dig att hålla koll på ditt kaloriintag lite och äta lite hälsosammare allt eftersom året går? Tja, snabbkrukor är faktiskt en bra verktyg för det! Vi föreslår att börja med detta oemotståndliga recept från Gunny Sack för tomat basilika spaghetti squash.

10. Instant pot lax

VISA I GALLERI

Istället för att vara en stor köttätare, har du faktiskt alltid varit mer av en fisk- och skaldjursälskare framför allt annat? Då är vi helt övertygade om att du kommer att älska det här nästa receptet från Smakfull tand precis lika mycket som vi gjorde. Vi provade faktiskt deras omedelbara grytlax i verkligheten och vi är glada att kunna rapportera att det var det absolut gudomlig.

11. Instant pot mac and cheese

VISA I GALLERI

Om du frågar oss är mac and cheese det slutlig tröstmat och oavsett hur många olika sätt vi förbereder den och hur ofta vi äter den, njuter vi fortfarande av det mycket varje gång. Det är därför vi blev så glada över att få veta att att ha en snabbkruka bara är ännu en möjlighet att prova att göra mac and cheese på ett nytt sätt! Få receptet på denna dekadent ostliknande snabba pot mac and cheese på Nypa Yum.

12. Instant pot chicken adobo

VISA I GALLERI

Bläddrar du fortfarande igenom våra alternativ men funderar verkligen på hur mycket du gillade idén om att hitta nya kycklingrecept att prova i din gryta eftersom kycklingmåltider verkligen alltid är din favorit, så du hoppas kunna bokmärka så många olika sorter som du burk? Då har du en till på din lista! Food Network är här för att enkelt i detalj lära dig hur de gjorde denna läckra snabbkyckling-adobo.

13. Instant pot risotto

VISA I GALLERI

Istället för att vara den typen av krämiga pastarätter som älskar mac and cheese mest, är du faktiskt ett större fan av risbaserade rätter istället? Tja, de kan fortfarande vara oemotståndligt krämiga också, och det kan de också fortfarande göras snyggt och enkelt i din instant pott! Delish har precis sånt som vi beskriver i form av deras smakrika instant pot risotto.

14. Omedelbar grytstek

VISA I GALLERI

Har du praktiskt taget kunnat höra din egen mage kurra när vi har pratat om alla dessa läckra kötträtter som du kan tillaga i din snabbgryta, men din favoritkött har alltid varit nötkött och du håller ut i hopp om att vi ska du visa dig hur man gör en grytstek? Då är vi mycket glada att kunna rapportera att ditt tålamod äntligen har gett resultat! Få ett läckert recept på bara det artighet av Instant Pot.

15. Instant pot saltad kola cheesecake

VISA I GALLERI

Även om du do lagar ofta läckra, nyttiga måltider själv eftersom du vet att huvudrätten är den verkligt viktiga delen, är du verkligen bara en enorm dessert fan under det hela? Tja, lyckligtvis för oss alla är snabbgrytor lika användbara för att göra söta saker som de är för att göra salta! Det bästa dessertreceptet vi har provat i vårt hittills var det här från Kakor och koppar som lär dig hur man gör omedelbar ostkaka med salt karamell.

Känner du en annan matälskare och gör-det-själv-entusiast som precis fått en helt ny snabbgryta och som också har sagt att de skulle kunna använda några rekommendationer, vägledning och förslag för att använda den för att göra alla typer av läckra måltider? Dela detta inlägg med dem så att de har alla möjliga grymma val och alternativ att välja mellan!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button