Hemmafru

15 bästa hemgjorda läppglanshandledningar

När det kommer till sak kommer du aldrig hitta oss utan, oavsett om vi har vår handväska eller bara våra fickor på oss, är läppglans högst upp på vår lista. Vi kommer förmodligen ihåg att ta något slags läppglans innan vi lämnar huset än att vi kommer ihåg vår plånbok! Eftersom vi använder dem så ofta och därför går igenom dem så snabbt, har vi funderat på att lära oss att göra egna så att vi kan kontrollera vilka smaker vi får och inte behöver köpa dem lika ofta. Vi blev positivt överraskade med hur många bra DIY-tutorials vi hittade för att göra hemgjorda läppglans av alla slag online!

Om du känner dig lika intresserad av idén att göra ditt eget gör-det-själv-läppglans som vi är, kolla in dessa 15 idéer, dofter och tutorials som vi har stött på hittills i vårt sökande efter inspiration och information.

1. DIY Jello läppglans

VISA I GALLERI

Kanske letar du efter ett enkelt, prisvärt sätt att göra olikfärgade och doftande läppglans av alla slag utan att egentligen behöva gå mycket mer ur vägen än om du bara skulle göra ett? I så fall har vi en känsla av att du kommer att komma ganska bra överens med vägen Inspiration på ett enkelt sätt gjorde dessa roliga gloss med Jello-paket!

2. Kid-made Jolly Ranchers läppglans

VISA I GALLERI

Är du faktiskt ganska fascinerad av tanken på att använda puderpaket med saker som dina barn verkligen gillar för att göra läppglans, men du vill ha en tillräckligt enkel process så att barnen faktiskt kan hjälpa dig göra det också, snarare än att bara använda det efteråt? I så fall skulle vi definitivt föreslå att du tittar på hur Socker, kryddor och glitter gjorde sina med hjälp av olika smaker av Jolly Ranchers varumärkes dryckespaket.

3. DIY choklad läppglans

VISA I GALLERI

Om du ska göra ett hemmagjort läppglans som innehåller sötsaker på något sätt, skulle du hellre välja choklad eftersom det är din absoluta favorit? Då är vi ganska säkra DIY Beauty Diva har precis den typ av handledning du letar efter! Deras instruktioner leder dig snyggt och snyggt genom stegen för att göra ett slätt choklad läppglans som faktiskt återfuktar.

4. DIY-tonad och smaksatt läppbalsam

VISA I GALLERI

När det kommer till olika typer av läppglans, har du alltid föredragit Chapstick-stilen framför krukan som kräver att du smetar på med fingret? Tja, processen är ungefär densamma när det gäller att göra glansen själv, men den här handledningen från Galen i hantverk kommer att lära dig hur du får konsistensen rätt och formar den så att den passar in precis i de vridbara behållarna.

5. Tonade läppbalsampannor

VISA I GALLERI

Oavsett vilken typ av läppglans du tänker göra när det gäller fodral och form, är du mest intresserad av att ge det en lite nyans så att dina läppar ser lite rosa ut när du tar på det, samt att de blir återfuktade ? I så fall skulle vi absolut föreslå att du tar en titt på vägen DIY Natural färgade deras balsam bara rätt.

6. Cupcake EOS stil lip chaps

VISA I GALLERI

Om du ska lägga ner den tid och möda som krävs för att göra ett helt eget läppglans, skulle du hellre göra det till något riktigt roligt och som du förmodligen inte skulle hitta i butik? Tja, om du någonsin har använt upp ett helt EOS-märkesglans och behållit fodralet, så har du redan ungefär hälften av vad du behöver för att göra dessa superroliga cupcake-inspirerade gloss som finns på DIY-projekt för tonåringar! Dessa är inte ätbara, trots inblandning av faktiska strössel, som är tekniskt sett mat.

7. 10-minuters DIY läppbalsam

VISA I GALLERI

Kanske letar du faktiskt efter ett sätt att göra lite läppglans på ett ganska snabbt sätt utan att snåla med kvaliteten eftersom du hoppas kunna ge det till vänner i present eller använda det som festfavoriter vid ditt nästa evenemang? Då är vi övertygade om det Lycka är hemlagad definitivt har handledningen för dig. Deras recept tar egentligen bara 10 minuter att göra!

8. Crystal Light läppbalsam

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om att färga och smaksätta din glans med pulveriserade drinkblandningar men du hoppades kunna göra några idag och allt du har till hands är Crystal Light? Tja, den goda nyheten är att du kan använda det på exakt samma sätt också! Få alla detaljer för att göra några egna på Älskar U Madly.

9. Lime läppbalsam

VISA I GALLERI

Kanske har du väntat på ett recept som kommer att lära dig hur man gör en specifik smak av läppglans förutom bär på drycker, men du föredrar något fruktigt framför den söta chokladdoften som vi visade dig tidigare? Tja, om du någonsin varit ett fan av lime, då tror vi att du helt enkelt måste ta en titt på vägen Helt enkelt Stacie gjorde sitt med bara några enkla steg.

10. DIY-tonat hallonläppbalsam

VISA I GALLERI

Bara om du fortfarande är intresserad av specifik smak och toning men du är helt nere på tanken på bär och har bara inte sett den sort du gillar bäst än, här är ett annat alternativ för dig! Ta en bättre titt på Hej Glow för att se hur de gjorde ett återfuktande läppglans som är perfekt för hallonälskare.

11. Halloncitronläppbalsam

VISA I GALLERI

Fångade vi din uppmärksamhet ganska bra när vi började prata om hallonsmakande hemmagjorda gloss, men du är lite fascinerad av tanken på kombinationssmaker också? Då kanske du klarar dig lite bättre med det här receptet från Enkelt levande som visar hur du lägger till ett inslag av färsk citron till hallonet också.

12. Kokosrosa läppbalsam

VISA I GALLERI

Är du ganska intresserad av idén att göra en glans som involverar frukt på något sätt, men du är också tveksam till att tillsätta för mycket smaksättning eftersom du aldrig har gillat starka dofter? Då kanske du hellre gör en lopglans som är lite mer subtil i sin doftkombination. Vi är stora fans av hur Mitt bakberoende gjorde just det med kokosnöt och rosenblad.

13. Pepparmynta läppbalsam

VISA I GALLERI

Förutom den kitschiga ironin i hur denna speciella glanshandledning är förpackad, är det också ett fantastiskt doftande balsam som faktiskt ger bra återfuktning! Ta en bättre titt på stegen som är snyggt skisserade på Skönt för att se hur de inte bara gjorde ett mintdoftande läppglans, utan också hur de gjorde det inuti en tömd mintburk för lite teman.

14. Hemlagat fylligt läppbalsam

VISA I GALLERI

Nu vet vi det där fylliga läppbalsamet makt låter som en sådan sak som bara skönhetsbutiker som kan använda kemiska ingredienser försöker sälja dig, men det finns faktiskt ett helt säkert och naturligt sätt att göra en DIY-glans som kommer att ha en liknande effekt! Kolla hur Hej Glow fick det att hända med kanel, vars krydda kommer att orsaka lite pumpande effekt när du tar på den.

15. Hemmagjord födelsedagstårta läppbalsam

VISA I GALLERI

Fångade vi verkligen din uppmärksamhet när vi började prata om idén att göra en cupcake-inspirerad balsam men du har ingen EOS-behållare att arbeta med eller konceptet om det inte riktigt tilltalar dig att lägga strössel i din blandning? I så fall har vi en känsla av att du mycket hellre vill prova detta smidigare, mer balsamliknande recept från Tvål Deli Nyheter som fortfarande luktar bara som födelsedagstårta!

Har du gjort andra sorters grymma och användbara hemgjorda läppglans tidigare som du verkligen gillade att använda men som du inte ser här på vår lista? Berätta allt om vad du skapade eller länka oss till receptet i kommentarsfältet så att vi också kan prova det!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button