blomvård

12 DIY pärlhalsband med en anmärkningsvärd stil och design

Att göra egna smycken hemma kan bli ett stort beroende. Du har den totala friheten att fullfölja varenda idé som dyker upp i ditt sinne och på något sätt får du aldrig slut på dem. Vi är här idag för att ge dig lite mer! Du är säkert bekant med pärlsmycken, eftersom det är ett av de enklaste att göra själv. Om din halsbandskollektion skulle kunna använda några nya och fräscha plagg, hitta inspirationen med dessa 12 DIY pärlhalsband!

1. Faux marmor pärlhalsband

VISA I GALLERI

Är du helt besatt av marmortrenden men kan bara inte komma över priset på faktiska marmorpärlor? Tack, jag klarade det kommer att visa dig hur du skapar ett halsband av falska marmorpärlor med en superrealistisk look som kommer att lura även det skickligaste ögat!

2. Flätat pärlhalsband

VISA I GALLERI

Om den enkla pärlformade looken inte räcker för dig och du vill ge ditt halsband en speciell design som konkurrerar med dem som ses på landningsbanorna, kolla in Hantverk släpps löss enastående flätade pärlhalsband! Det är ett stort plagg som kommer att täcka mycket av din hals och vackert komplettera alla klänningar du väljer att bära på en galakväll.

3. Målat pärlhalsband

VISA I GALLERI

Låt fantasin flöda när du håller i en pensel och dekorerar pärlorna som kommer att vara en del av ditt gör-det-själv-halsband. Du kan verkligen välja vilken färg eller stil som helst och matcha dem för att utmana modets gränser! Hitta handledningen på Tror. Göra. Dela med sig.

4. Ombre Seed Bead Halsband

VISA I GALLERI

Pärlor finns i en mängd olika storlekar. De mindre pärlorna har definitivt sin charm och du kan använda dem för att skapa ett mindre skrymmande halsband som ligger platt mot din hals. Du kan också experimentera med färger, skapa ett exceptionellt halsband med fröpärlor i ombre-färgning, som ses på Hur vi lever.

5. Chunky Bead Halsband

VISA I GALLERI

Om du vill att dina smycken ska vara supermärkta och råda över hela din outfit, kommer du absolut vilja göra detta tjocka pärlhalsband! Det kommer att märkas på långt håll, stjäla all uppmärksamhet och göra dig till målet för otaliga komplimanger! Få instruktionen på Kolsyrade pops.

6. Halsband med pärlor av polymerlera

VISA I GALLERI

Det är dags att shoppa polymerlera! Bestäm i förväg vilka färger du vill att ditt halsband ska ha för att göra din shoppingresa mindre stressig. När du har både leran och handledningen kl Design svampdu kan åta dig att göra en mängd olika pärlor i olika färger och storlekar för att skapa ditt mest fantastiska pärlhalsband hittills!

7. Bandpärlhalsband

VISA I GALLERI

Ett pärlhalsband kan vara en lekfull smycke som du bär på en dejt på kaféet med vänner, eller det kan vara ett high-fashion smycke som tar andan ur alla med sin unika och vågade stil. Dekor och hundens bandpärlhalsband är definitivt ett av de senare!

8. Modernt pärlhalsband

VISA I GALLERI

Det fina med moderna tillbehör är att de inte är rädda för att utnyttja mångfalden. Reglerna gäller inte längre och om de traditionella smyckena strävade efter konsistens, verkar de moderna gå för ett organiserat kaos. Ta en titt på Design Love Fests frisinnade moderna pärlhalsband!

9. Monokroma pärlhalsband

VISA I GALLERI

Den monokroma färgpaletten kontrasterar direkt trenden med livfulla färger. De svarta och vita tillbehören har en chic och elegant look som alltid rankas som folks favoritval. Kolla in med Hantverk och kreativitet om du funderar på att lägga till några monokroma pärlhalsband till din samling.

10. Tetris Halsband

VISA I GALLERI

Om Tetris var ett av dina favoritspel i barndomen kan du nu kanalisera lite av den nostalgin med ett Tetris-halsband! Ordna de fyrkantiga pärlorna i dina favorit Tetris-former under vakande öga Moms Crafters och voila! Du kan ha en bit av din barndom runt halsen hela tiden!

11. Halsband av trä och kopparpärlor

VISA I GALLERI

Att kombinera olika material är ett bra sätt att säkerställa variation och dynamik i dina tillbehör. Se Kate Sew parade träpärlor med små kopparrör för att göra moderna pärlhalsband som når kompromissen mellan naturliga element och en metallisk trend.

12. T-shirt pärlhalsband

VISA I GALLERI

Upcycling är ett av våra favoritsätt att pyssla! Du tar något som inte tjänar dig längre och förvandlar det till en helt ny pjäs som kommer att vara en del av ditt liv i många år till. Det är livets cirkel! Kika på Kojo Designs om du vill lära dig hur en gammal T-shirt kan bli ett vackert pärlhalsband!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button