blomvård

12 DIY-örhängen med ett blommotiv

Ett blommotiv är vintergrönt; oavsett årstid är det alltid med stil. Det går inte att förneka att det är mest framträdande på våren och sommaren, men även de kallare månaderna drar nytta av det mycket eftersom det påminner oss om de varmare dagarna som kommer. Ett bra sätt att subtilt visa upp blommor i din dagliga stil är att bära dem som dina örhängen. Ta en titt på dessa 12 DIY blommiga örhängen och hitta din nästa favoritblommadetalj!

1. Tyg blommiga örhängen

VISA I GALLERI

Det enklaste sättet att skapa blommor du kan sätta på dina örhängen är genom att använda ditt favorittyg! Du har säkert fortfarande en del kvar från ditt senaste gör-det-själv-projekt och du behöver ärligt talat inte mycket för att göra dessa örhängen färdiga. Moptop Maven väntar på dig med alla detaljer.

2. Vårblomma örhängen

VISA I GALLERI

Om du vill att dina smycken ska ha en lyxig och glänsande look, men inte en som är för over-the-top, Att hålla saker enkla har vackra vårblomörhängen som har en bländande gyllene look men har en enkel och elegant design som matchar dina andra gyllene accessoarer.

3. Örhängen med pärlor

VISA I GALLERI

Pärlor är en fantastisk resurs när ditt mål är att skapa ett glamoröst plagg som du stolt kan bära till även de häftigaste tillfällen. På långt håll ser pärlor ut som glänsande kristaller som tillför mycket värde till dina örhängen. Lärocenter delar hemligheten till att göra dessa underbara örhängen med pärlor!

4. Örhängen med pärlor i kristallglas

VISA I GALLERI

På tal om pärlor och kristaller, här är ytterligare ett exempel på hur du kan göra örhängen som ser ut som en miljon dollar med ett kungligt rykte, genom att bara använda ett fåtal utvalda material, varav inget kommer att kosta dig en förmögenhet. Carol’s Crafts House kommer berätta mer!

5. Örhängen med färska blommor

VISA I GALLERI

När vi gör DIY-örhängen använder vi normalt falska blommor eller skapar dem av olika material. Men Anira Trendz gick ett steg framåt och använde riktiga blommor till dessa vackra örhängen. De färska blommorna är ett oväntat och unikt element som gör dessa örhängen helt exceptionella!

6. Rose örhängen

VISA I GALLERI

Om du letar efter ett subtilt sätt att visa blommor på dina örsnibbar, hittade vi den perfekta idén på Artsy Paints! Dessa små rosörhängen kommer inte att dra mycket uppmärksamhet till sig själva men kommer ändå att komplettera din stil och ge den en romantisk, vårliknande känsla!

7. Hängande blomörhängen

VISA I GALLERI

Om du vill göra ett djärvt modestatement, välj långa och hängande örhängen som absolut kommer att stjäla showen! Trum Trum gjorde dem i en marinblå färg och satte en blomma i slutet, vilket ger dem en seriös och sofistikerad look med en hint av lekfullhet.

8. Blombladsörhängen

VISA I GALLERI

Om du inte vill frukta fylliga blommor som örhängen, kan du välja enbart kronblad. Vi tycker att det är ett riktigt unikt sätt att visa din kärlek till blommor, men håller den minimal och kreativ. Örhängena ser milda och sköra ut, men det är de långt ifrån! Ta reda på hur Cocoritton smycken gjorde dem!

9. Örhängen av polymerlera

VISA I GALLERI

Polymerlera entusiaster och de med en stadig hand är de perfekta kandidaterna för Irina Ivanitskayas blomörhängen! Du kommer att behöva lite tålamod och tid för att slutföra projektet, men slutresultatet kommer att göra det värt det. Var ärlig mot dig själv, skulle du kunna gissa att dessa små blommor var falska om vi inte har berättat det för dig?

10. Trådblomörhängen

VISA I GALLERI

Trådsmycken är mycket populära och med goda skäl; den är enkel att göra och ger ett vackert metalliskt resultat! BeaDazzle BeadShop delar handledningen för örhängen med stora trådar som du kan bära absolut var som helst, eftersom deras neutrala silverfärgning och innovativa design gör dem så mångsidiga som möjligt!

11. Makrame blomörhängen

VISA I GALLERI

Älskar du macrame-tekniken? Vi utmanar dig att göra dessa örhängen med makrameblommor Macrame skola och visa upp dina färdigheter så att alla kan se! De har en färgstark orientalisk look och du kommer garanterat att bli kär i dem. Utmaning accepterad?

12. Pappersblomörhängen

VISA I GALLERI

Papper är ett av våra favoritmaterial att tillverka med, så vi sökte på hela internet för att ge dig de bästa örhängena av pappersblomma och vi hittade dem på Guidecentral engelska! Dessa örhängen verkar inte vara gjorda av papper, vilket är deras största egenskap. När dina vänner frågar dig var du köpte dem, var inte rädd för att skryta lite!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button