blomvård

12 DIY-bälten som definierar din outfit

Bälten kan ha börjat som ett praktiskt tillbehör som ser till att våra byxor inte ramlar ner när vår kost äntligen börjar fungera och vi inte har uppdaterat vår garderob ännu. Men under de senaste åren har bälten blivit en modeplagg som kvinnor och män är ivriga att experimentera med, lägga till det i sina outfits och prova en mängd olika stilar. Du kan göra några otroliga bälten direkt i ditt hem, som alla kommer att påverka din stil. Missa inte någon av dessa 12 fantastiska gör-det-själv-bälten!

1. Spetsbälten

VISA I GALLERI

Om du letar efter ett delikat bälte som kommer att ge mycket mjukhet till din outfit, är ett bälte dekorerat med spets ett fantastiskt val. Låta Mot visa dig hur man gör den här biten som vackert kommer att komplettera alla färger på dina kläder; Spets gör ingen skillnad, den passar till absolut alla färger och material!

2. Bågbälte

VISA I GALLERI

Tilly och knapparna delar med sig av hemligheterna bakom detta vackra gråa bälte som har ett subtilt utseende tack vare sin neutrala färg, men den lilla rosetten ger det precis den unika touch det behöver. Du kan enkelt bära den över en klänning, för att framhäva dess enkla skönhet, eller skapa den i en mer levande färg som gör att den sticker ut desto mer!

3. Kronbladsbälte

VISA I GALLERI

Vissa bälten har en rent dekorativ funktion och det är dem du måste vara särskilt uppmärksam på. Kristi Murphy ger dig ett kronbladsbälte som är mycket elegant och speglar naturen i sin design. Det går snabbt att vara i fokus för outfiten, så kombinera den gärna med ljusa kläder som kan fungera som bakgrund.

4. Brett sexkantbälte

VISA I GALLERI

Några av de bälten som ofta ses på landningsbanor verkar nästan omöjliga att hitta i den verkliga världen. Antingen det, eller så känner du inte för att spendera 5 000 dollar på ett tillbehör. Hantverk Snygg kommer att blåsa bort dig med detta DIY breda sexkantsbälte som ger modeindustrin en chans för pengarna!

5. Inlindat bälte

VISA I GALLERI

Ett bälte som sveper runt midjan är ett härligt sätt att framhäva din form. Välj ett mjukare tyg som inte känns kvävande och som ger dig så mycket komfort som alla plagg borde! Du hittar handledningen på Åh blogg!

6. Anthro-bälte

VISA I GALLERI

Älskar du accessoarer som har en vintagelook? Är en av dina passioner att blanda ihop vintage och modernt med avsikten att få fram det bästa av båda? Om så är fallet, Citronsqueezy Home har det perfekta bältet i vintagestil för dig att para ihop med vilken modern outfit du vill!

7. Tygbälte

VISA I GALLERI

Om du lever för gör-det-själv-projekt vet du mycket väl att det är nästan hälften av arbetet att hitta ett bra tyg. Vi älskar valet DIY-läge gjort med ett svart och vitt prickigt tyg för ett bälte som har en chic och bedårande look!

8. Gängade bälten

VISA I GALLERI

Trådning är en hantverksmetod som du alltid kan falla tillbaka på om du snabbt behöver uppdatera ett tillbehör eller om du har för många idéer men känner att du inte har tid att få dem alla att leva. Evelina kommer att lära dig hur man gör underbara gängade bälten och när du väl har fått smaka på denna teknik kommer du inte att kunna ge upp den!

9. Satin repbälte

VISA I GALLERI

Om du är i behov av ett riktigt snyggt och unikt bälte, ett som får dig att se galant ut, har du tur! Detta satinrep bälte av Fash & Rolla har fångat vår uppmärksamhet med sin mystiska svarta färg, vågade repstil och satängelegans.

10. Kedjebälte

VISA I GALLERI

Metallic tillbehör är royalty av alla tillbehör och om du ska ha ett metalliskt bälte kan det lika gärna vara gyllene. Trum Trum kommer att visa dig hur du kanalisera en frodig och påkostad stil i ett bälte av mocka och en gyllene kedja!

11. Brett ringbälte

VISA I GALLERI

Att bära ett brett bälte är ett djärvt modeuttalande som speglar de man ser på de mest populära modevisningarna. När ett bälte får friheten att definiera hela outfiten vet du att det gjordes rätt! Lär dig av experterna på Morgon för morgon-produktioner!

12. Paracord-bälte

VISA I GALLERI

Ett paracord-bälte är ett utmärkt val för äventyrare som ständigt är i rörelse, jagar nästa vilda upplevelse och vill vara bekväm när de gör det! DIY-projekt har en tutorial för ett bälte som är mjukt men som går utöver att bara vara en accessoar och som faktiskt håller dina byxor på plats också!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button