blomvård

10 coola DIY-medaljonghalsband

Ett medaljonghalsband är ett väldigt speciellt smycke. Det är ett halsband som öppnar sig och håller något personligt inuti det; det kan vara en bild på en älskad, en minnessak eller något annat du alltid vill ha vid din sida. Du kan göra en medaljong som present till personen du bryr dig om eller till dig själv, att välja bland det fina DIY medaljonghalsband Nedan!

1. Plåtlåda medaljong

VISA I GALLERI

En liten plåtlåda kan förvandlas till en vacker medaljong som även fungerar som speldosa! Det är en mycket nostalgisk accessoar med en vintage-look som ger dig möjlighet att ta med dig musik vart du än går. Ta reda på hur du gör det på Happy Hour-projekt!

2. Läppbalsam medaljong

VISA I GALLERI

Här är en medaljong för riktiga skönhetsdrottningar som vet att deras läppstift alltid måste vara på plats! Detta är ett riktigt chict och diskret sätt att se till att du aldrig blir utan läppstift – allt du behöver göra är att gömma det inuti en medaljong efter Sköntinstruktioner!

3. Steampunk Locket

VISA I GALLERI

För en edgy accessoar med en personlig touch är en steampunk medaljong ett fantastiskt val! Det kommer att dra mycket uppmärksamhet och påverka hela din outfit, vilket ger dig en definierande stil som mjukas upp av insidan av medaljongen bara för dina ögon att se! Twilight Kim har handledningen!

4. Sminkmedaljon

VISA I GALLERI

Vi har hittat ännu en söt medaljong för sminkentusiaster! Fyll den med highlighter och bär den till en fest eller dina dagliga ärenden, alltid veta att du kan lita på att den fixar din look om det skulle behövas. Det kan vara din lilla hemlighet och ingen behöver veta! Smet 28 har detaljerna.

5. Flytande minneslådor

VISA I GALLERI

Flytande medaljoner är mycket populära, deras transparens är definitivt en funktion som inte är vanligt förekommande i medaljoner! De har en charm och lockelse som fångar ens blick, drar in dem för att få en glimt av vad du gömmer inuti det dyrbara halsbandet. Besök Eversea design för att hitta handledningen!

6. Dahlia hjärtmedaljon

VISA I GALLERI

Om du älskar blommor håller du med om att dahlior har ett mycket fascinerande utseende. Dekorera din favoritmedaljong med en liten dahlia-prydnad och ge den en unik och färgglad dekoration som kommer att göra den till din mest speciella accessoar. Se handledningen på Craft Royal TV!

7. Alla hjärtans dag medaljong

VISA I GALLERI

En medaljong är en vacker och personlig present som är särskilt välkommen på alla hjärtans dag när vi firar själva kärleken! Överraska din själsfrände med en handgjord hjärtformad medaljong Den shoppingmamma. För att göra den ännu mer speciell och lite cheesy, lägg din bild inuti den som en annan överraskning!

8. Medaljong av polymerlera

VISA I GALLERI

Polymerlera är ett av de mest mångsidiga materialen som kan förvandlas till många vackra skapelser. Vad du än drömmer om och vill skapa, är chansen stor att du kan göra det av polymerlera! Om du önskar en medaljong (och ett enkelt sätt att göra det), Bara Cruz har en detaljerad handledning för dig!

9. Färgglad Shabby Chic Locket

VISA I GALLERI

En shabby chic medaljong med en gammaldags dragningskraft kan bara dra nytta av livfulla färger! De får medaljongen att se mer aktuell ut, och välsignar den med ett livligare utseende som tillför mycket värde till hela outfiten när du väljer att bära medaljonen. Titta på hur man gör på Beadaholic!

10. Moana Locket

VISA I GALLERI

Moana-filmen har tagit tag i våra hjärtan och vägrar släppa taget! Visa upp din kärlek till Disneyfilmen och dess budskap genom att göra denna unika och charmiga medaljong inspirerad av Moanas eget speciella halsband! Du kan se hela processen på Gör din grej.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button